Müsait olunca bakabilir misiniz, bende dün teslim aldım da siyah ekranda ışık sızmaları varIşık sızması olan var mı
Müsait olunca bakabilir misiniz, bende dün teslim aldım da siyah ekranda ışık sızmaları varIşık sızması olan var mı
her cihazda varMüsait olunca bakabilir misiniz, bende dün teslim aldım da siyah ekranda ışık sızmaları var
ekran en alt kısım sağda bir ve solda bir yerde ışık sızması var.Müsait olunca bakabilir misiniz, bende dün teslim aldım da siyah ekranda ışık sızmaları var
Laptop önermemEkran kartı 140w + mux switch
ASUS TUF GAMING A15 FA507NU-LP052 AMD RYZEN 7-7735HS 8GB DDR5 512GB SSD 6GB RTX4050 15.6
Gamers Arena, BiliÅim (Gaming) sektörüne yeni bir perakende zinciri ve güçlü e-ticaret anlayıÅı ile sektöre farklılık kazandıracak güçlü adımlar ve tecrübeli personeller ile müÅteri memnuniyeti odaklı çalıÅmayı prensip edinmiÅtirwww.gamersarena.com.tr
Silindir işareti olan yanıp sönüyor harddisk çalıştığının göstergesiymiş. Pil göstergesi sabit.Arkadaşlar sizin de DURUM GÖSTERGELER kısmındaki ışık ( bataryayı gösteren işaret ) yanıp sönüyor mu beni baya rahatsız etmeye başladı
Hocam normal ram fps artışı yapıyor mu gerçekten, ilginç, ekran kartı ram'i 6gb olunca bazen yetersiz kalabiliyor, normal ram artışının buna faydası olur mu?Ram taktim 8 gb amazondan 500 TL ye aldigim crucial marka ram geldi. Performans artişi cok fazla oldu ozellikle yuksek grafikli oyunlarda en yuksek ultra ayarlarda. Gercekten farkediyormus. PUBG mobil star wars gta 5 ciddi fps artisi oldu.
Gebelde 10 11 12 gb civari ram kullaniyor sistem oyun oynarken. 8 gb ram varken 6-7 gb doluyordu ve 7 yi gecince bazen oyunlar atiyorsu. Yuksek grafik acinda hele normal ram yetmiyordu atma sorunu oluyordu. Simdi en yuksek grafikler atmadan oynuyor. Fps de artti yani epey rahatlatti gibi sistemi. Pubg mobilde çok farketti. Gta5 te biraz farketti. Star warsta da epey artti bilmiyorum oyundan oyuna degisiyor. 8 den 16 olmasi artisi cok hissettiriyor ama 16 dan 32 yapmak pek hissettirmez tahminim. 16 gb ram kullanan oyun sayisi azdir.Hocam normal ram fps artışı yapıyor mu gerçekten, ilginç, ekran kartı ram'i 6gb olunca bazen yetersiz kalabiliyor, normal ram artışının buna faydası olur mu?
Bu arada gta5 2013 yapimi olmasina ragmen 10 yil sonraki guncel sistem bile nerdeyse yetmeyecek. Grafikleri full arti full yaptim her seyi en yuksek ayarda actim x8 x16 gibi seylerde vs 40-50-60 fps lerde dolaniyor ortalama 45 fps alabildim. Bu beni epey şaşırttı.Gebelde 10 11 12 gb civari ram kullaniyor sistem oyun oynarken. 8 gb ram varken 6-7 gb doluyordu ve 7 yi gecince bazen oyunlar atiyorsu. Yuksek grafik acinda hele normal ram yetmiyordu atma sorunu oluyordu. Simdi en yuksek grafikler atmadan oynuyor. Fps de artti yani epey rahatlatti gibi sistemi. PUBG mobilde çok farketti. Gta5 te biraz farketti. Star warsta da epey artti bilmiyorum oyundan oyuna degisiyor. 8 den 16 olmasi artisi cok hissettiriyor ama 16 dan 32 yapmak pek hissettirmez tahminim. 16 gb ram kullanan oyun sayisi azdir.
Gitmez hocam hepsini sökebilirsiniz.arkadaşlar bilgisayarda ekranın solundaki 144hz etiketi çok çirkin duruyor ya söksen garanti falan gitmez değil mi?
Uyumsuzluk ihtimali var bir de mhz değeri düşükte eşitlenir. Bizim ramlar 1.1v olmasi lazim önemli nüanslar bunlar. Bunu aldim esit ozellikli uyumlu da oldu sorunsuz calisiyor riske girmeyin hic bundan alin bence.Corsair Vengeance LPX 32GB (2X16GB) 5200Mhz CL40 1.25V DDR5 Ram (CMK32GX5M2B5200C40)
Bu ramlari kullanabilir miyim? Yoksa 4800Mhz mi olmak zorunda?