Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Asus TUF Gaming A15 - RTX 4050 Ryzen 7 7735HS 8 GB RAM - 21.099 TL

Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
erdi derdiçok
Ssd yada mekanik disklerde terabaytın sınırı olmaz. Gen3 destekli(gen4'te çalışır ama gen3 gibi çalışır) bi ssd takabilirsin.
2 tb ssd takmayı düşünüyordum. Cevabın için teşekkür ederim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Süleyman Toy
Arkadaşlar cihazın ram'ini 16 yapmıştım, şimdi de 32 yapmaya karar verdim ve içinden çıkan 2x8 GB ram'ler satılıktır, Antalyadayım 2 sini 900'e tek almak isteyen olursa 450'ye vereceğim.

Phoenixxx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
589
İsim
Erdem çay
Varmı tekrar bu bütçelerde fırsat

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
RECEP ARSLAN
Laptop için www.amazon.com.tr/gp/product/B09T8VVTXJ?ref=ppx_pt2_dt_b_prod_image bu rami sipariş ettim Amazon Germany satıcısından ürün Türkiye'ye de giriş yaptı ama az önce bi mail geldi iptal olacaktır diye daha önce böyle bir durum yaşayan oldu mu acaba?

1683629151198.png

1683629174380.png

GameOver

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
244
İsim
Durukan Çelik
Discord
GameOver#5871
Laptop için www.amazon.com.tr/gp/product/B09T8VVTXJ?ref=ppx_pt2_dt_b_prod_image bu rami sipariş ettim Amazon Germany satıcısından ürün Türkiye'ye de giriş yaptı ama az önce bi mail geldi iptal olacaktır diye daha önce böyle bir durum yaşayan oldu mu acaba?

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
en son 4 5 ay önce amazon germanyden ram aldık pc için hem ben aldım hem arkadasım aldı hiç bir sorun yaşamamıştık hatta kc3000 ssdyi bile ordan almıştım 200 lira daha uygun diye cok garip
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu konu hala konuşuluyor mu ya :D
rakip yokya 4050li laptop gelmiyorki hp victusdan başka model yok onuda kimse almıyor aslında victus baya iyi ben mağazada gittim gördüm cihazı tokatladım gayet güzel fakat mux switchden yoksun bir model. sahi neden 4050li laptop yok bunu konuşmak lazım artık

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
RECEP ARSLAN
en son 4 5 ay önce amazon germanyden ram aldık pc için hem ben aldım hem arkadasım aldı hiç bir sorun yaşamamıştık hatta kc3000 ssdyi bile ordan almıştım 200 lira daha uygun diye cok garip

rakip yokya 4050li laptop gelmiyorki hp victusdan başka model yok onuda kimse almıyor aslında victus baya iyi ben mağazada gittim gördüm cihazı tokatladım gayet güzel fakat mux switchden yoksun bir model. sahi neden 4050li laptop yok bunu konuşmak lazım artık

Bayağı uğraştan sonra müşteri hizmetlerine ulaşabildim sistemsel bir hataymış sorun yok dediler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Ahmet yilmaz
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Ahmet yilmaz
Arkadaşlar bir sorum olcak. Myasus uygulamasinda sarj yuzdesini %80 olarak seçmeme rağmen laptop uykuya girdigi zaman bu sınırı korumuyor şarj etmeye başlıyor. Uyku modunda olmasiğı zaman normalde 80i geçmiyor prize takılıyken. Uykudayken şarj etmemesi için bir ayar var mı acaba?

uomerlutfi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,138
İsim
Ömer Lütfi Ülker
İlgilendiği Kategoriler
bilgisyaarlar - bilgisayar bileşenleri
Instagram
instagram.com/omerlutfiulker
Şu güç göstergesi ışıklarını nasıl kapatabilirim ya da kapanıyor mu ( klavye tuşlarını hemen üstündeki beyaz ışıklar) film izlerken aşırı rahatsız ediyor
Alıntıyı görüntüle
bende kendı otomatık uykuya gırıyor klavye ısıkları

Arkadaslar bluetooth drıbverını kurabılen varmı ya bır turlu kuramadım

bilgisayar açılırken ekranın alt kısmında bende fark ettim çok problem değil bence.

dostum devre dışı bıraktım ama temeli kuramadım bu konuda yardımcı olru musun ayrıca bende bluetooth da kurulmamış :)
hocam aynı sorun bendede var kurulmuyor kurabıldınızmı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,028,757
Üyeler
163,050
Son üye
yardimci01
Top Bottom