byjo0ker06
80+
iyikı 24 k almısım bunun 4050 aldım 24 sattım 24 4060 aldım super
İncelemenizi izledim sizin fiyata bulamayız ama 27k dan günlerce sattı bu cihaz hatta kimi magazalar 8 gb ramlı olanı windows 11 ile satıyordu 27k yı görmeden almam
Fiyat muhteşem değil 29 k çok bu cihaza bilginiz olsun , muhtemelen izleyip izleyebileceğiniz en dürüst inceleme de bu , almak isteyenler referans alabilirler , hatta videoda olmayan bu günlerde Ankara sıcağında 94-95 derecelerde çalışıyor işlemci
Darboğaz yok ama 95 derece çalışan güzel bi işlemci var içindeBu işlemci bu ekran kartına darboğaz yapabilir detaylı bakmak lazım HS serisi enerji tasarruf ürünleri
Katılıyorum 27 k maks 28 k ideal bu cihaz için dostumİncelemenizi izledim sizin fiyata bulamayız ama 27k dan günlerce sattı bu cihaz hatta kimi magazalar 8 gb ramlı olanı windows 11 ile satıyordu 27k yı görmeden almam
gpu kullanımı resident evil 4'de %99 oluyor tam emin olmamakla beraber sanırım darboğaz olmadığını gösteriyor bu dimiBu işlemci bu ekran kartına darboğaz yapabilir detaylı bakmak lazım HS serisi enerji tasarruf ürünleri
1 oyun hiçbir şey gostermezgpu kullanımı resident evil 4'de %99 oluyor tam emin olmamakla beraber sanırım darboğaz olmadığını gösteriyor bu dimi