🔥İndirim Asus Tuf Gaming B650M-E Wi-Fi 6228 TL

Anakart fiyatları anormal artmış. AM4'den AM5 platforma B650 anakart ile geçicem ama F/P model bulamıyorum... Bu arada bu siteyi ilk kez duydum, World'e peşin fiyatına 2 taksit bile yapmıyor...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

4999 TL idi bu geçen incehesap cuma indirimlerinde

colorful b650m plus ile neredeyse aynı niye boş verelim am4teki gibi yazılım sorunları da yok
bazıları marka için bu parayı verir artı olarak asus driverları genelde sıkıntı çıkartmıyor, parası olan ve b650 chipset anakart almayı düşünen varsa bence alsın güzel fiyat güzel mamul.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende aldım ama kararsız kaldım indirimden asus b840 de almıştım 5k ya hangisini kullanayım bilemedim ryzen 5 7500f ile kullanacağım
5 7500f kullanışı zor bir işlemci değil ben biostar anakartında sıfır sıkıntı kullanıyorum

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Colorful kullanmadım ama 1k daha aşağı olsa yinede asus alırdım birçok açıdan avantajlı servis vs . özellikle bios üzerinden arayüz fan kontrol gibi basit görünen ayarlar bile işime yarıyor başka anakartlarda mesela gigabyte b550 üzerinde asus da ki gibi rahat ayarlamalar yapamıyorum .

colorfulla asusun ne farkı var bide bunlar 9700X i kaldırırmı

colorfulu marttan beri kullanıyorum v14 wifi olanı benim aldığım fiyat o zaman için komikti 4500 falan vermiştim tuf wifi ozamanlar 7bin küsürdü düzgün faz yapısı olan wifi olan kartlar 7den başlıyordu ama şuan colorfulların fiyat ucmuş alınması için bir sebeb yok

colorfulu marttan beri kullanıyorum v14 wifi olanı benim aldığım fiyat o zaman için komikti 4500 falan vermiştim tuf wifi ozamanlar 7bin küsürdü düzgün faz yapısı olan wifi olan kartlar 7den başlıyordu ama şuan colorfulların fiyat ucmuş alınması için bir sebeb yok
gaming gecelerinde 4.5a düsen kart ama yorumları kötüydü yazılımsal vs diye tedirgin olup almamıştım sorun yaşadın mı hic ?

bu olması lazım , 7500f , viper venom 32gb cl30, 9070gre var aklımda piyasa araştırmasındayımda. f/p sistem icin bakıyordum

Bu anakart vrm sayısından bağımsız gerçekten güzel bir topology ve yapı kalitesine sahip çoğu üst düzey anakartla yarışıyor vrm soğutma kalitesi. Battle ax için vrm testi göremedim üşenmeyen bir arkadaş varsa aslında kıyaslama açısından güzel olur.

1753822016213.webp

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,246
Üyeler
183,080
Son üye
Ferrous
Geri