- Konu Sahibi Konu Sahibi
Lenovo loq serisi nasıl hocam uzun yıllar kullanmayı düşünüyorum laptopbendede asus tuf model var ikiside sıkıntılı bence iade edebiliyorsan et bende böyle sıkıntı olmuyordu
Lenovo loq serisi nasıl hocam uzun yıllar kullanmayı düşünüyorum laptopbendede asus tuf model var ikiside sıkıntılı bence iade edebiliyorsan et bende böyle sıkıntı olmuyordu
laptop hakkında çok bilgim yok farklı kaynaklara bakmak lazım 3-4 farklı kaynaktan benzer şeyler geliyorsa alınabilir legion markayı iyi diye biliyorumLenovo loq serisi nasıl hocam uzun yıllar kullanmayı düşünüyorum laptop
Legion iyi de benim istediğim donanımlarda bütçemi aşıyor maaleseflaptop hakkında çok bilgim yok farklı kaynaklara bakmak lazım 3-4 farklı kaynaktan benzer şeyler geliyorsa alınabilir legion markayı iyi diye biliyorum
çok uzun süre kullanacaksan alınır bence benimde 7k bütçem vardı ama monitöre 13k verdim ama durumu iyi degerlendirmek lazımLegion iyi de benim istediğim donanımlarda bütçemi aşıyor maalesef
Bütçeyi aşarak buna karar kılmıştım ben de kısmet değilmişçok uzun süre kullanacaksan alınır bence benimde 7k bütçem vardı ama monitöre 13k verdim ama durumu iyi degerlendirmek lazım