🔥İndirim ASUS TUF GAMING H1 7.1 Surround Kablosuz 898,95 ₺ (Gaming.Gen.Tr)

Erlik

80+
Reaksiyon skoru
90
Selam arkadaşlar aşağıda yer alan kulaklık anlık 898,95 ₺ :

Akakçe fiyat kıyaslaması :

Alacak arkadaşlara duyurulur !! :D

Şimdi asıl konuya ek olarak...

Öğlen saatlerinde bu fiyattan bunu alacaktım hatta Logitech G402 ve F710 ile beraber sepetteydi fakat bunun stoğu bittiği için alamamıştım (Diğer 2 ürünü aldım). Vardır bunda bir hayır diyerek aramayı bırakıp yoluma devam ettim. Şuan kablolu Gamepower Mihawk , Corsair Void Elite Rgb 7.1 ve SteelSeries Arctis 1 kulaklıklarım var. Bunlar farklı sebeplerden elime geçti hala satamadımda. Saçma ama hem mikrofonuyla hem rahatlığıyla hemde sesiyle en iyisi Mihawk (Benim için). LÜTFEN VURMAYIN :D

Artık bir kablosuz kulaklık istiyorum ama yaşanan şu saçma hadiseler ve elimde kalan kulaklıklar dolayısıyla çekiniyorum. Kullanan var mı ? Memnun mu ? Açıklarsa sevinirim.

Çinli kulaklıklar bana daha iyi ses veriyor bundan eminim. Razer ve Corsair in orta segment ürünlerini kullandım Medusa nın verdiği sesi vermedi (kulağım fakir olabilir 😄)

Çinli kulaklıklar bana daha iyi ses veriyor bundan eminim. Razer ve Corsair in orta segment ürünlerini kullandım Medusa nın verdiği sesi vermedi (kulağım fakir olabilir 😄)
Galiba benimde öyle hocam. Zamanında 250 TL verdik hiçbiri yerini tutamadı. Şimdi kablodan kurtulayım diyorum çekinmeye başladım. Bilgisayarda ki hiçbir parça bu kadar seçerken yormamıştı. :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,351
Üyeler
183,830
Son üye
Fur0120
Geri