evet kalan şarjı göstermiyorHocam kalan şarjı programda göstermiyor değil mi ?
evet kalan şarjı göstermiyorHocam kalan şarjı programda göstermiyor değil mi ?
YokHocam kalan şarjı programda göstermiyor değil mi ?
Ses yüksekliği az geldi bana ama bozuk diye mi öyle hissettim bilmiyorum soldan yarı yarıya ses az geliyor bide bayağı farklı şekilde geliyor ses bir tane stereo ses bakayım dedim adamın sesi başka geldi dedim acaba farklı adam mı söylüyor o kadar fark vardıbangır bangır titretmez zaten sadece bass istiyorum derseniz kendi uygulaması olan mchose hub üzerinden 30 60 120 parametrelerini arttırın öyle de dengeli bir ses elde etmezsiniz eq ayarlarını kurcalayın istediğiniz sonuca varırsınız zaten
hayır bende herhangi bir cızırtı sesi ya da ses farkı yok
Hocam memnun musunuz hala alınır mı sizce hala şuan2 3 gündür kullanıyorum memnunum eq ayarı ile güzel kulaklık
memnunum alınır şarjı çok çok iyi gidiyorHocam memnun musunuz hala alınır mı sizce hala şuan
malzeme kalitesi nasıl acaba kafa bandı özellikle merak çünkü önceki kulaklığım atk mercury idi kafamdan çıkarırken kafa bandı kırıldı tamamen ekstra bi esneme fln yapmadan alalı daha 1 ay olmuştu iade ettim,uzun süre dayanır mı merak ediyorummemnunum alınır şarjı çok çok iyi gidiyor
cloud 3 klonu gibi bir şey tasarımı öyle atk full plastik sanırsam bunun alüminyum kısımları var bakalım görcez dandik hissettirmiyor ama güzel bence kalitesimalzeme kalitesi nasıl acaba kafa bandı özellikle merak çünkü önceki kulaklığım atk mercury idi kafamdan çıkarırken kafa bandı kırıldı tamamen ekstra bi esneme fln yapmadan alalı daha 1 ay olmuştu iade ettim,uzun süre dayanır mı merak ediyorum
aktif olarak kullanıyorum çok memnunum gündelik kullanım olarak ses kalitesi eq ayarı ile kaliteli ve pil ömrü çok uzun çok rahat.@umutatwss son durum nedir hocam kac ay oldu alalı hala memnunmusun beyaz alıcamda solma falan yaparmı acaba deri kısmından
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
@enestahir23 siz kullanmaya devam ediyormusunuz memnun musunuz şuana kadar acaba ?
Memnunum aldiğimdan beri hiç sarja takmadım 2 ay oldu heralde hala %30 sarji vardi pedleri deri yazın terletiyor ama şuanda rahatligi guzel ses oyun için iyi ama muzik vs istiyorsan ortalama.@umutatwss son durum nedir hocam kac ay oldu alalı hala memnunmusun beyaz alıcamda solma falan yaparmı acaba deri kısmından
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
@enestahir23 siz kullanmaya devam ediyormusunuz memnun musunuz şuana kadar acaba ?
Memnunum aldiğimdan beri hiç sarja takmadım 2 ay oldu heralde hala %30 sarji vardi pedleri deri yazın terletiyor ama şuanda rahatligi guzel ses oyun için iyi ama muzik vs istiyorsan ortalama.
İkinizede yanıtınız için teşekkür ediyorumaktif olarak kullanıyorum çok memnunum gündelik kullanım olarak ses kalitesi eq ayarı ile kaliteli ve pil ömrü çok uzun çok rahat.
deri kısmından soyulma yapmadı fakat kulak pedlerinde çatlamalar mevcut kullandıktan sonra ara sıra nemli bezle silerseniz bunlarda olmaz heralde ben bayağı yoğun kullandım ama oyun amaçlı kullanmadım fazla oyun için daha iyi seçenekler olabilir.
X versiyonları oyun versiyonlarıdır![]()
MCHOSE X9 Beyaz Kablosuz Gaming Kulaklık
Birinci sınıf 53 mm alüminyum kaplı polimer diyaframlarla donatılmış X9, güçlü bas, net orta frekanslar ve keskin tizlerle zengin, katmanlı ses sunarwww.gaming.gen.tr
1 hafta oldu piyasaya gireli
Bekliyordum pesin fiyatına 3 taksit aldım idefixten
Oyun performansı güzel
Yedek kumaş pedi ile geliyor
Pedler değiştirilebilir
Usb. Typ c kablo ve dongle ile geliyor
Bluetooth 5.3