MCHOSE V9 Pro Sky White 7.1 Surround Kablosuz Gaming Kulaklık 2899TL

Hocam kalan şarjı programda göstermiyor değil mi ?
Yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bangır bangır titretmez zaten sadece bass istiyorum derseniz kendi uygulaması olan mchose hub üzerinden 30 60 120 parametrelerini arttırın öyle de dengeli bir ses elde etmezsiniz eq ayarlarını kurcalayın istediğiniz sonuca varırsınız zaten

hayır bende herhangi bir cızırtı sesi ya da ses farkı yok
Ses yüksekliği az geldi bana ama bozuk diye mi öyle hissettim bilmiyorum soldan yarı yarıya ses az geliyor bide bayağı farklı şekilde geliyor ses bir tane stereo ses bakayım dedim adamın sesi başka geldi dedim acaba farklı adam mı söylüyor o kadar fark vardı

memnunum alınır şarjı çok çok iyi gidiyor
malzeme kalitesi nasıl acaba kafa bandı özellikle merak çünkü önceki kulaklığım atk mercury idi kafamdan çıkarırken kafa bandı kırıldı tamamen ekstra bi esneme fln yapmadan alalı daha 1 ay olmuştu iade ettim,uzun süre dayanır mı merak ediyorum

malzeme kalitesi nasıl acaba kafa bandı özellikle merak çünkü önceki kulaklığım atk mercury idi kafamdan çıkarırken kafa bandı kırıldı tamamen ekstra bi esneme fln yapmadan alalı daha 1 ay olmuştu iade ettim,uzun süre dayanır mı merak ediyorum
cloud 3 klonu gibi bir şey tasarımı öyle atk full plastik sanırsam bunun alüminyum kısımları var bakalım görcez dandik hissettirmiyor ama güzel bence kalitesi

@umutatwss son durum nedir hocam kac ay oldu alalı hala memnunmusun beyaz alıcamda solma falan yaparmı acaba deri kısmından

@enestahir23 siz kullanmaya devam ediyormusunuz memnun musunuz şuana kadar acaba ?

Son düzenleme:
@umutatwss son durum nedir hocam kac ay oldu alalı hala memnunmusun beyaz alıcamda solma falan yaparmı acaba deri kısmından

@enestahir23 siz kullanmaya devam ediyormusunuz memnun musunuz şuana kadar acaba ?
aktif olarak kullanıyorum çok memnunum gündelik kullanım olarak ses kalitesi eq ayarı ile kaliteli ve pil ömrü çok uzun çok rahat.
deri kısmından soyulma yapmadı fakat kulak pedlerinde çatlamalar mevcut kullandıktan sonra ara sıra nemli bezle silerseniz bunlarda olmaz heralde ben bayağı yoğun kullandım ama oyun amaçlı kullanmadım fazla oyun için daha iyi seçenekler olabilir.

Memnunum aldiğimdan beri hiç sarja takmadım 2 ay oldu heralde hala %30 sarji vardi pedleri deri yazın terletiyor ama şuanda rahatligi guzel ses oyun için iyi ama muzik vs istiyorsan ortalama.

Memnunum aldiğimdan beri hiç sarja takmadım 2 ay oldu heralde hala %30 sarji vardi pedleri deri yazın terletiyor ama şuanda rahatligi guzel ses oyun için iyi ama muzik vs istiyorsan ortalama.
aktif olarak kullanıyorum çok memnunum gündelik kullanım olarak ses kalitesi eq ayarı ile kaliteli ve pil ömrü çok uzun çok rahat.
deri kısmından soyulma yapmadı fakat kulak pedlerinde çatlamalar mevcut kullandıktan sonra ara sıra nemli bezle silerseniz bunlarda olmaz heralde ben bayağı yoğun kullandım ama oyun amaçlı kullanmadım fazla oyun için daha iyi seçenekler olabilir.
İkinizede yanıtınız için teşekkür ediyorum
Biriniz oyun icin fazla denemedim daha iyileri olabilir derken bir diğeriniz oyunda iyi fakat müzikte ortalama olduğunu yazmış Benim burdan çıkardığım eq ayari muhabbeti dolayısıyla aylardan ayara farklılık gösteriyor olabilir .
Ben beyazını almayı düşünüyorum tek derdim kulak pedlerinin solma yapmaması yada o pedleri rahat rahat temizleyebiliyor olmam beyaz bir ürün sararma yaparsa benim için o ürün çöp olmuş demektir. Acayip göze patlıyor

1 hafta oldu piyasaya gireli
Bekliyordum pesin fiyatına 3 taksit aldım idefixten
Oyun performansı güzel
Yedek kumaş pedi ile geliyor
Pedler değiştirilebilir
Usb. Typ c kablo ve dongle ile geliyor
Bluetooth 5.3

1 hafta oldu piyasaya gireli
Bekliyordum pesin fiyatına 3 taksit aldım idefixten
Oyun performansı güzel
Yedek kumaş pedi ile geliyor