Esnek olduğu için kırılmaz bahsettiğin modeller çok esnemez kırılır. Zamanla tak çıkar yapıldığı için o bölgede çatlama oluyor zaten tasarımsal olarak normal.razer marka kulaklikar gibi isaretledigim yerden kirilir mi buda?
birde siyahi var mi acaba?
anladim hocam tesekkur ederim. daha onceden yasadigim icin emin olmak istedimEsnek olduğu için kırılmaz bahsettiğin modeller çok esnemez kırılır. Zamanla tak çıkar yapıldığı için o bölgede çatlama oluyor zaten tasarımsal olarak normal.
Alıntıyı görüntüle
öyle bişey değil mchose ürünleri de öyle bile olsa tamam kanka 2.2k falan daha ucuza alıyoruz işte.Tasarım bire bir aynı cloud 3 renk farklı bir tek aynı fabrikada farklı marka basıp piyasaya sürüyolar
O fiyatlara çıkabiliyorsan v9 pronun yüzüne bakma bence öyle bi bütçen varsa ss nova 5 al geçZamanında 180 liraya aldığım Rampage Manly kulaklılığın derisi Adana sıcağında hala ilk güngü gibi. Bunu alır 1 ayda derisini eritirsem içim yanar. Kalitesi nasıldır acaba. 1 aydır kulaklık bakıyorum hala alamadım. Aslında kablolu olması dışında bir sorunum yok da. Kaşıntı tuttu.
Aklımdaki modeller: ROG Pelta, SS Artics Nova 5 serisi, Mchose V9 Pro
Hayırlı olsun, güle güle kullanınKulaklık geldi bugün pedleri falan bayağı rahat deri yaz için pek uygun değil terletiyor bana biraz sesi az geldi telefonla denedim diye mi bilmiyorum sorunuz varsa deneyip cevaplarım