MCHOSE V9 Pro Sky White 7.1 Surround Kablosuz Gaming Kulaklık 2899TL

1 hafta oldu piyasaya gireli
Bekliyordum pesin fiyatına 3 taksit aldım idefixten
Oyun performansı güzel
Yedek kumaş pedi ile geliyor
Pedler değiştirilebilir
Usb. Typ c kablo ve dongle ile geliyor
Bluetooth 5.3
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

X versiyonları oyun versiyonlarıdır
Müzik için de ideal geldi bana
Bunada bakayım olmassa bda iyi duruyor özellikleri bir tık aşağıda gibi ama çok fark yok sanki

Bunada bakayım olmassa bda iyi duruyor özellikleri bir tık aşağıda gibi ama çok fark yok sanki
x9 v9 pronun bi nevi upgrade edilmiş hali. Keza kendi sitesinde de x9 daha pahalı, kampanyalı fiyat veya ilk stok olduğu için gaming gen daha ucuza koymuş x9u v9prodan.
Mikrofon çooooook daha iyi, kulak basıncı daha iyi, rgb var, ekstra kumaş pad var. Sürücüler aynı, v9 30g daha hafif. İncelemek için aldım ben de cuma gelir.

x9 v9 pronun bi nevi upgrade edilmiş hali. Keza kendi sitesinde de x9 daha pahalı, kampanyalı fiyat veya ilk stok olduğu için gaming gen daha ucuza koymuş x9u v9prodan.
Mikrofon çooooook daha iyi, kulak basıncı daha iyi, rgb var, ekstra kumaş pad var. Sürücüler aynı, v9 30g daha hafif. İncelemek için aldım ben de cuma gelir.
3 kulaklık var şuan x9 , v9 pro , s9 pro bunlardan birini alıcam gibi ama hangisini alsam bilemedim

kulaklığı 1 aydır kullanıyorum malzeme kalitesi gerçekten çok iyi. bataryası bitmiyor 3 kere şarj ettim aldığımdan beri ve uzun saatler kullanıyorum. ses kalitesi güzel ama ekolayzır istiyor arkadaşlar haberiniz olsun. 3k paraya alabileceğiniz bilindik markalarda kablosuz kaliteli model yok. yanda razer barracuda duruyor kullanmıyorum bunun şarjı bitince geçiyorum.

C3 ten geçilmez abartmayın
C3den iyi ama elinizde c3 varsa geçmeye gerek yok. Şarj süresi anlamında rakipsiz, mikrofon konusunda hs80 max kadar iyi olmasa da mükemmel. Fiyat aşırı rekabetçi x9 v9 tarafında. Keza firmanın mantığı da bu zaten. L7ultra bana superlight 2mi rafa kaldırttı.

C3den iyi ama elinizde c3 varsa geçmeye gerek yok. Şarj süresi anlamında rakipsiz, mikrofon konusunda hs80 max kadar iyi olmasa da mükemmel. Fiyat aşırı rekabetçi x9 v9 tarafında. Keza firmanın mantığı da bu zaten. L7ultra bana superlight 2mi rafa kaldırttı.
geldımı kualklık . Geldiyse nasıl şuanlık durumlar ?

Geri