Neler Yeni

Yardım ASUS TUF GAMİNG KULAKLIK ALINIR MI

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,038
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, yazılım, bilgisayar ve telefon
Bütçe
1800
Arkadaslar ikinci el cok az kullanilmis asus tuf gaming kablosuz gaming kulaklik buldum. H3 olan sanirim. 1600tl almali miyim sizce bu butceye baska oneriniz var mi kablosuz

Shourd

80+ Gold
Arkadaslar ikinci el cok az kullanilmis asus tuf gaming kablosuz gaming kulaklik buldum. H3 olan sanirim. 1600tl almali miyim sizce bu butceye baska oneriniz var mi kablosuz
ben ikinci el mouse klavye gibi çevre birimleri seven biri değilim ondan dolayı sıfır öneririrm(düşüncene göre değişir) bu kulaklık iyi gibi

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,038
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ben ikinci el mouse klavye gibi çevre birimleri seven biri değilim ondan dolayı sıfır öneririrm(düşüncene göre değişir) bu kulaklık iyi gibi

Hocam evet ben de pek sicailik değilim ama cok az kullanilmis. Ayrica kablosuz kulaklik almam lazim

Gorkeemmm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
436
İsim
Gorkem Yavuz
Hocam evet ben de pek sicailik değilim ama cok az kullanilmis. Ayrica kablosuz kulaklik almam lazim
Neden kablosuz şart? Batarya yani şarj derdi, daha kısık özellikle (kablolusuna göre), daha pahalı model ve daha gecikmeli bir şey mi istiyorsunuz? Öyleyse kablosuz. Tam zıttı ise kablolu alın. Ayrıca o fiyata kablosuz bulabileceğinizi zannetmiyorum.

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,038
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Neden kablosuz şart? Batarya yani şarj derdi, daha kısık özellikle (kablolusuna göre), daha pahalı model ve daha gecikmeli bir şey mi istiyorsunuz? Öyleyse kablosuz. Tam zıttı ise kablolu alın. Ayrıca o fiyata kablosuz bulabileceğinizi zannetmiyorum.
Hocam kablo karmasasi ile uğraşmak istemiyorum. Cok profesyonel bir esporcu da degilim milisaniye gecikmeler bozmaz beni

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
@Yusufx sizde vardı sanırım TUF kulaklık. Arkadaşa yardımcı olur musunuz?

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,038
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler

Master_88

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Harun Seyhan
Hocam bende Tuf Gaming H1 wireless olanı var. Öyle çok kaliteli bir beklentiniz olmasın H3 de hemen hemen aynıdır. Fps ve ya diğer tarz oyunlar için yeterli bence. Armory create üzerinden güncelleştirmeleri ve ses ayarlarını yapabilirsiniz kendinize göre. Günlük ortalama 2 saat kullanıyorum 1 hafta şarjı gidiyor. H3 de yaklaşık aynı performansı verecektir.

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
Ben kablolusunu o paraya aldım Ses kartı ve Kablonun ince olması benim için eksi bir yön ama gayet memnunum rampageden geçen biri olarak.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,937
Üyeler
160,909
Son üye
Antonio
Top Bottom