Asus TUF GAMING M3 GEN II Freezone'lulara 388₺ kod ile 288₺

raintherain

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
350
Arkadaşlar bildiğiniz üzere vodafone pay şuan da anneler gününe özel hepsiburada alışverişlerinizde %50 cashback veriyor bunu kullanarak M3 GEN II'yi 388 liraya getirebiliyoruz. Aşağıda konusu da mevcut. Bunun dışında eğer yanımda premium hesabınız da varsa 100 lira kupon kodu da oradan alabilirsiniz onunla birlikte totalde 288 liraya bu fareyi alabilirsiniz.

Kampanyadan faydalanmak için freezone'lu olmalısınız bir de vodafone pay üzerinden kampanyaya katıl demelisiniz.

Yani kesinlikle iyi bir ürün degilde bı fiyata alınabilir gibi

Tm da böyle bir konu açınca sanki buna özel bir indirim varmış gibi oluyor. Her şeyde kullanılabildiği için ben olsam bu üründe harcamazdım onu.

Freezone'lulara özel diye belirttim zaten.
Ben de onu diyorum ya zaten. Freezone'lulara özel bu mouseta olmuyor indirim sonuçta genel bir şey yani. Yoksa 5000 tane konu yaparım böyle tek tek.

Ben de onu diyorum ya zaten. Freezone'lulara özel bu mouseta olmuyor indirim sonuçta genel bir şey yani. Yoksa 5000 tane konu yaparım böyle tek tek.
Bende zaten ürün arayanlar için açtım bu konuyu onun dışında bu şekilde konu açmak yasak mı ki?

Alsam mı acaba

Geri