Neler Yeni

Asus Tuf Gaming Monitörümde Ghosting Var

Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Semih Özden
Merhaba
Arkadaşlar "ASUS 23,6" VG24VQR" monitör satın aldım fakat ghosting var. Koyu renklerde oyunlarda çok sıkıntı yaratıyor. Sizce garantiye yollamalımıyım. Yada kendim yapabileceğim bir çözüm varmı?
Ürünü Vatan Bilgisayardan aldım.

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,540
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Garantiye yollaman bir şeyi değiştirmez eline aynı ghostingde ürün gelecek. İade edebiliyorsan et.

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,253
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10
Yapabiliyorsan iade en mantıklı çözüm maalesef. Araştırmadım ama muhtemelen panelden kaynaklanıyordur ghosting sorunu. Garantiden 0 ürün bile gelse yine aynı marka model ürün geleceği için yine karşılaşıcaksın.

FutFlix

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,497
İsim
Çağatay
Merhaba
Arkadaşlar "ASUS 23,6" VG24VQR" monitör satın aldım fakat ghosting var. Koyu renklerde oyunlarda çok sıkıntı yaratıyor. Sizce garantiye yollamalımıyım. Yada kendim yapabileceğim bir çözüm varmı?
Ürünü Vatan Bilgisayardan aldım.
VA panel sonuçta minimalde olsa ghosting oluyor bunun garantilik bir durumu yok üründe sorun yok yani. Renk canlılığı olarak güzel panel koyu renklerde sıkıntı olmaması lazım ayarları ile biraz oynayın düzelecektir. Oyun için aldıysanız iade etmenizi tavsiye ederim. Kavisli almayın düz ekran olsun Ips veya Tn alın oyun için.

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,320
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
İade et.

Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Semih Özden
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
14 günü geçtiği için iade almıyorlar malesef :(

DoarBM

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Berk
Maalesef çok kişinin şikayet ettiği bir sorun bu asus tuf monitörlerde. Vatana gidip ghosting testi yaptırdım bir ay önce oradaki çalışanda farketti sorunu ve lg monitör tercih etmiştim o zaman. Fark verip rog strix model bir monitör almayı deneyebilirsiniz ya da farklı bir marka eğer geri almayı kabul ederlerse.

Entilus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Entilus
14 günü geçtiği için iade almıyorlar malesef :(
Ben itopyadan monitör aldım. Dediler ki bana ghostinge garanti veremez hiçbir firma yani ghosting sanırım iade kapsamına girmiyor. Kutuyu öyle özenli açmanız lazım ki geri satılması için. Ayıptır söylemesi ben monitörün üstündeki yapışkanları çok sert söktüm misal sen nazikçe tekrar takılacak şekilde çıkartman lazım fln fistan anca öyle iade alırlar belki.

Top Bottom