Evoker
80+
- Reaksiyon skoru
- 11
Amazon.com
Güzel bu fiyata alınır.
Güzel bu fiyata alınır.
bu ekran kartının stok niye bitmiyorhe knk öyle mi olmuş
![]()
PNY GeForce RTX 4070 Ti XLR8 Gaming Verto 12GB GDDR6X 192 Bit DLSS 3 Ekran Kartı
PNY GeForce RTX 4070 Ti XLR8 Gaming Verto 12GB GDDR6X 192 Bit DLSS 3 Ekran Kartı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
inan bilmiyorumbu ekran kartının stok niye bitmiyor![]()
Biri fark ettiysen pny diğeri asus tuf burda marka değeri ön planda yoksa bende biliyorum daha uyguna bu kartın bulunabileceğini.he knk öyle mi olmuş
![]()
PNY GeForce RTX 4070 Ti XLR8 Gaming Verto 12GB GDDR6X 192 Bit DLSS 3 Ekran Kartı
PNY GeForce RTX 4070 Ti XLR8 Gaming Verto 12GB GDDR6X 192 Bit DLSS 3 Ekran Kartı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Biri XLR8 diğeri Tuf. Şunu bil XLR8 Tuf'ın içinden geçer. Asus olması hiç bir anlam ifade etmiyor. Marka değerini kendi kafanızda yaratıyorsunuz. Aşağıladığın PNY, Nvidia'nın en büyük ortaklarından biri. Asus mu PNY mı desen PNY tabi ki. Fanboyluğu bırakmanızı tavsiye ederim. Yoksa çok kazıklanırsınız. Daha kötü modele 2k fazla vermek gibi.Biri fark ettiysen pny diğeri asus tuf burda marka değeri ön planda yoksa bende biliyorum daha uyguna bu kartın bulunabileceğini.
Xlr8 pny modeli asus tuf dan daha iyiBiri fark ettiysen pny diğeri asus tuf burda marka değeri ön planda yoksa bende biliyorum daha uyguna bu kartın bulunabileceğini.
pny daha iyi marka değeri dediğiniz şey bilinirlik falan herhaldeBiri fark ettiysen pny diğeri asus tuf burda marka değeri ön planda yoksa bende biliyorum daha uyguna bu kartın bulunabileceğini.
Biri fark ettiysen pny diğeri asus tuf burda marka değeri ön planda yoksa bende biliyorum daha uyguna bu kartın bulunabileceğini.
Bunca açıklama üzerine aradığım yorumAsus Alırım Pny Nedir Asusun Karşısında Yanından Bile Gecemez Marka Olarak Yaptığınız Tofaşla-Porsche Yi Bir Tutmak.
Suprim x ağlıyor
He kanka öylemiymişAsus Alırım Pny Nedir Asusun Karşısında Yanından Bile Gecemez Marka Olarak Yaptığınız Tofaşla-Porsche Yi Bir Tutmak.