Neler Yeni

Asus Tuf Gaming Vg279qm Vs Dell Alienware Aw2521hfla

Hangisi?

• ASUS TUF GAMING VG279QM 1080P, 1ms(GTG), 280Hz

Oylar: 9 52.9%
  • DELL ALIENWARE AW2521HFLA 1080P, 1ms(GTG), 240Hz

Oylar: 8 47.1%

• Oy kullanan toplam üye
    17

Adriatique

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Stand olarak ASUS daha iyi ama aradaki fiyat farkına en kral monitör standı da alınır yani.
Oyun için ikisi arasından Alienware diyorum ben, Overdrive'ı daha optimize çalışıyor.

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,929
İsim
Enver Eryalçın

O zaman önerim bu, 1080p önermiyorum. Latency olarakta baya iyi 9.0 mı ne alıyordu rtingste
Mesaj otomatik birleştirildi:

Oynadıgım oyun valorant kullandıgım monitörde BENQ XL2540 idi. Oynarken sanki 144 Hz' de oynuyormus gibi hissediyordum, monitör 240hz değil 144 Hz deseler inanabilirdim

Sağ sol dönmesi yok ve en dibe inmiyor panel yüksekliği çok yukarı da kalıyor monitör. LG nin panelleri iyi ama şu dış tasarımı ve standı kötü yapıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Stand olarak ASUS daha iyi ama aradaki fiyat farkına en kral monitör standı da alınır yani.
Oyun için ikisi arasından Alienware diyorum ben, Overdrive'ı daha optimize çalışıyor.
Evet çoğu dell oyuncu ürünü fast mod da baya iyi tepkime ve overshoot olmuyor 360hz ekranların içinde en f.p alienware modeli idi.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,283
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Sağ sol dönmesi yok ve en dibe inmiyor panel yüksekliği çok yukarı da kalıyor monitör. LG nin panelleri iyi ama şu dış tasarımı ve standı kötü yapıyor.
Ben görüntüye odaklandım ya. 24G2U var bende dönüyo falan ama aldığımdan beri sadece bazen biraz aşağı biraz yukarı çıkartıyorum o kadar :D Ama LG' nin paneli yukarıda kalıyorsa mesela benim için sorun olurdu masamdan dolayı. Ama çok güzel monitör ya arada kaldım :D

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,929
İsim
Enver Eryalçın
Ben görüntüye odaklandım ya. 24G2U var bende dönüyo falan ama aldığımdan beri sadece bazen biraz aşağı biraz yukarı çıkartıyorum o kadar :D Ama LG' nin paneli yukarıda kalıyorsa mesela benim için sorun olurdu masamdan dolayı. Ama çok güzel monitör ya arada kaldım :D
Yok ben dipte yukarı eğik duruyor ve focus daha iyi olabiliyorum lg standı çöp extra stand para vermek istemiyorum.

Top Bottom