1a olmayan versiyonu stant özelliklerine sahip ama renk sayısı 1.07mr yerine 16.7milyonbence bu saatten sonra bu kadar para verip pivot olmaynan monitör alınmaz ya.
Pivotu napcan knk merakımdan soruyorumbence bu saatten sonra bu kadar para verip pivot olmaynan monitör alınmaz ya.
Hayır dell ile bunu kıyaslayamazsın bile8.7lik dell yerine tercih edilebilir fiyata gelmiş yine
Tamamen Ergonomi için bro. Sonuc olarak pivot monitörleri yüzünün seviyesine göre yükseltebiliyorsun. Standart masa ve monitörler ile genelde alçak kalıyor. O da bir süre sonra boyun ağrıtıyor. Yani boyum çok uzun değil fakat iki tarzı da kullandım. Bide şöyle bi durum var genelde pivot monitörler bi tık daha pahalı oluyor. Bende tamamen kendi fikrimi söyledim yani. Pivot candır Tabi herkesin zevkine bişe diyememPivotu napcan knk merakımdan soruyorum
Genel olarak güzel ama ışıklı ortamda çok fena göz yoruyor250 cd parlaklik
Pivot o değil. Dediğin şey yükseklik ayarı. Pivot monitörü dik yapma. Yayıncılar chat okumak için yazılımcılar kod yazmak için kullanıyor. Yükseklik ayarı da çok matah bir şey değil. En önemli şey panel.Tamamen Ergonomi için bro. Sonuc olarak pivot monitörleri yüzünün seviyesine göre yükseltebiliyorsun. Standart masa ve monitörler ile genelde alçak kalıyor. O da bir süre sonra boyun ağrıtıyor. Yani boyum çok uzun değil fakat iki tarzı da kullandım. Bide şöyle bi durum var genelde pivot monitörler bi tık daha pahalı oluyor. Bende tamamen kendi fikrimi söyledim yani. Pivot candır Tabi herkesin zevkine bişe diyemem
Vesa stand varken gerek yok pivotaTamamen Ergonomi için bro. Sonuc olarak pivot monitörleri yüzünün seviyesine göre yükseltebiliyorsun. Standart masa ve monitörler ile genelde alçak kalıyor. O da bir süre sonra boyun ağrıtıyor. Yani boyum çok uzun değil fakat iki tarzı da kullandım. Bide şöyle bi durum var genelde pivot monitörler bi tık daha pahalı oluyor. Bende tamamen kendi fikrimi söyledim yani. Pivot candır Tabi herkesin zevkine bişe diyemem
1.7kyı görmezden gelemezsin %25 fazlasıHayır dell ile bunu kıyaslayamazsın bile
2k 144hz+ ips monitör gösterir misin buna gereksiz pahalı dedirtecek?gereksiz pahalı