Neler Yeni

🔥İndirim 🔥 ASUS TUF GAMING VG27AQ1A 27″ 170Hz 1Ms IPS G-Sync QHD Monitör 6.999,00 TL 🔥

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,450
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Ki bunun paneli çok kaliteli, renkler vs normal ips lere göre daha doygun ve canlı. Bilmeden sallıyor işte.
evet 1.07mr renk vs vs onları yazmayı geçtim direkt kağıt üstünde dediğim özelliklerde bulması bile zor biraz.

Can...

80+ Platinum

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,153
İsim
Alpaslan Çevikel
7.000₺ olsa nasıl öderiz

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,016
İsim
kilan embappe

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,450
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Eeee? Ben mi aynı segmentte olmayan modelleri kıyasladım?
Dell yerine tercih edilebilir fiyata gelmiş dediğim cümleden ne anlıyorsunuz? İki gün önce 8.5 fiyatı vardı delli öneriyorduk şimdi 7ye inmiş parası olmayan adam için bütçeyi zorlamadan tercih edilebilir bi model haline gelmiş tekrardan. Ne bu agresiflik?

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,016
İsim
kilan embappe
Dell yerine tercih edilebilir fiyata gelmiş dediğim cümleden ne anlıyorsunuz? İki gün önce 8.5 fiyatı vardı delli öneriyorduk şimdi 7ye inmiş parası olmayan adam için bütçeyi zorlamadan tercih edilebilir bi model haline gelmiş tekrardan. Ne bu agresiflik?
Saçmalıyorsunuz dell yerine bütçe varsa tercih falan edilmez, Bütçe yoksa zaten dell alınamaz... DELL ile bunu kıyaslamanın hiçbir mantığı yok panel kalitesi olarak DELL şu an piyasanın en iyi QHD monitorlerinden...

Maethril_

80+ Bronze
Saçmalıyorsunuz dell yerine bütçe varsa tercih falan edilmez, Bütçe yoksa zaten dell alınamaz... DELL ile bunu kıyaslamanın hiçbir mantığı yok panel kalitesi olarak DELL şu an piyasanın en iyi QHD monitorlerinden...
Adamında demek istediği bütçesi olmayanlar için güzel bir seçenek bence. Gidipte 2k fazladan veremıyorsan zaten Vg72aq ve Vg27AQ1A dan başka seçenek yok. Dell in görünüşü , malzeme kalitesi , paneli zaten bunla karşılaştırılamaz ama 2k da az bir rakam değil.

• Beğen
Reaksiyonlar: B1L0

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,450
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Adamında demek istediği bütçesi olmayanlar için güzel bir seçenek bence. Gidipte 2k fazladan veremıyorsan zaten Vg72aq ve Vg27AQ1A dan başka seçenek yok. Dell in görünüşü , malzeme kalitesi , paneli zaten bunla karşılaştırılamaz ama 2k da az bir rakam değil.
Bunu demek istedim ama herkes anlamak istediği yerden ele alıyor konuyu. Teşekkürler.

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,016
İsim
kilan embappe
Hayır ilk mesaja bak adam diyor ki "Dell yerine tercih edilebilir" ne alaka? DELL yerine tercih falan edilmez...

Ki bütçe yoksa zaten seçenek yok "boş mesaj" olarak yorumladım.

Maethril_

80+ Bronze
Hayır ilk mesaja bak adam diyor ki "Dell yerine tercih edilebilir" ne alaka? DELL yerine tercih falan edilmez...

Ki bütçe yoksa zaten seçenek yok "boş mesaj" olarak yorumladım.
Bende sizinkini boş mesaj olarak yorumladım forumda herkese dalaşıp boş mesajlar atıyorsunuz. Sen 2K verip alırsın onu nerenle anlamak istersen orandan anla adamın yazdığını dell yerine tercih edilebilir zaten.

• Beğen
Reaksiyonlar: B1L0

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,016
İsim
kilan embappe
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri