Adamın yazdığı mesajda da senin anlattığından fark yok ama sen anlamamak için yırtınıyorsun...Yazdığın mesajda benim anlattığımdan farkı yok ki? Sadece bana haksız olmak için yırtınıyorsun...
Adamın yazdığı mesajda da senin anlattığından fark yok ama sen anlamamak için yırtınıyorsun...Yazdığın mesajda benim anlattığımdan farkı yok ki? Sadece bana haksız olmak için yırtınıyorsun...
Tamam artık buradan sonrası "banane ben hakılıyım"Adamın yazdığı mesajda da senin anlattığından fark yok ama sen anlamamak için yırtınıyorsun...
Dell yerine tercih edilebilir demedim.Hayır ilk mesaja bak adam diyor ki "Dell yerine tercih edilebilir" ne alaka? DELL yerine tercih falan edilmez...
kardeşim bu linki ckibrahim ilk attıgından bu yana bir tek benmi giremiyorum ürünlere. hepsi fhdOyuncu Monitörü Modelleri - Teknosa
Gaming monitör çeşitleri Teknosa'da! 4K oyuncu monitörü, 2K oyuncu monitörü ve daha fazlasını incelemek için hemen tıklayın!www.teknosa.com
Ben girebiliyorum. Sepete de ekliyorum. yalnız linki buradan paylaşınca hp monitörler kategorisine atıyor. Anlamadım ben de.kardeşim bu linki ckibrahim ilk attıgından bu yana bir tek benmi giremiyorum ürünlere. hepsi fhd
ss atar mısın merak ettim
Evet iki hafta önce ibrahim bey kardeşimiz, yine paylaşmıştı. Teknosa outlette bu monitörler 5250 tlden satıştaydı. Onlar outlet olarak etiketlenmişti, bu teshir ürünü olarak etiketlenmiş. Farkı nedir bilmemekle birlikte yine de şuanda bu fiyat uygun geliyor. Monitör ihtiyacım olsa düşünmeden alırdım. Ayrıca o konuda paylaşılan monitörler 1 yıl garantili idi. Bu 2 yıl garantili olarak belirtilmiş.2 hafta oncev 5 aldık
Hemen çıkarıyorum dostum. İnşallah alabilirsinsepetten ckardaa alalım
yok kanka görünmüyo halaEvet iki hafta önce ibrahim bey kardeşimiz, yine paylaşmıştı. Teknosa outlette bu monitörler 5250 tlden satıştaydı. Onlar outlet olarak etiketlenmişti, bu teshir ürünü olarak etiketlenmiş. Farkı nedir bilmemekle birlikte yine de şuanda bu fiyat uygun geliyor. Monitör ihtiyacım olsa düşünmeden alırdım. Ayrıca o konuda paylaşılan monitörler 1 yıl garantili idi. Bu 2 yıl garantili olarak belirtilmiş.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hemen çıkarıyorum dostum. İnşallah alabilirsin
Çok ilginç, ben burdan sepete ekleyip alsam bu ürünü, iptal mi ederler yoksa gönderirler mi? İptal ederlerse thhye başvurup teshir yoksa sıfır ürün göndersinler desem işe yarar mı? Kafamda deli sorular.yok kanka görünmüyo hala