Neler Yeni

Çözüldü✓ Asus Tuf Gaming VG27AQ3A(180Hz) Mı Asus TUF VG27AQ (165Hz) Hangisini almalıyım?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Fatih
Öncelikle merhabalar. Türkcell pasaj üzerinden bir monitör alıcam çok iyi bir sistemim yok yavaştan geliştiriyorum ama ekran olarak film izlemeyi falan seven biri olarak 2K almak istiyorum. Bu iki monitör arasında kaldım hangisini almamı önerirsiniz. Arada Cs:Go ve benzeri oyunlar falan da oynuyorum hangisi daha iyi olur acaba. Birde 2K olmayan Asus Tuf Gaming VG279Q3A modeli var ama 2K alırsam daha iyi olur diye düşünüyorum Film ve oyun oynama keyfini arttırır diye. Düşünceleriniz ve yardımınız için şimdiden teşekkürler. Linklerini de aşşağıya bıraktım.

https://www.turkcell.com.tr/pasaj/b...leri/asus-tuf-gaming-vg279q3a-oyuncu-monitoru

Klaus1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
353
İsim
Taha Kenan

VG27AQ3A Kullanıyorum gayet memnunum ama sistemin 2k için yeterlimi o önemli​

Honigfluss

80+ Bronze
VG27AQ almalısın çünkü hem parlaklığı daha iyi hem srgb değeri daha iyi hem yükseklik ayarı var tek dezavantajı 15 hz daha düşük ama bu hiç önemli değil, ha 165 hz ha 180 hz çok da fark etmiyor.

O bütçede turkcell pasaj'dan alma şartını kaldırırsan çok daha iyi monitörler var dostum, neden oradan almak istiyorsun? peşin fiyatına taksit de yapmıyorlar.

Şu monitör amazonda 8500e satıılıyor ona rağmen attığın asus monitörlerden daha iyi, 10 bit avantajı var https://www.turkcell.com.tr/pasaj/b...-inc-0-5-ms-165hz-2xhdmi-1xdp-ips-fhd-monitor

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Fatih
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
VG27AQ almalısın çünkü hem parlaklığı daha iyi hem srgb değeri daha iyi hem yükseklik ayarı var tek dezavantajı 15 hz daha düşük ama bu hiç önemli değil, ha 165 hz ha 180 hz çok da fark etmiyor.

O bütçede turkcell pasaj'dan alma şartını kaldırırsan çok daha iyi monitörler var dostum, neden oradan almak istiyorsun? peşin fiyatına taksit de yapmıyorlar.

Şu monitör amazonda 8500e satıılıyor ona rağmen attığın asus monitörlerden daha iyi, 10 bit avantajı var https://www.turkcell.com.tr/pasaj/b...-inc-0-5-ms-165hz-2xhdmi-1xdp-ips-fhd-monitor
Kontratlı ürünlerden aldığım için ordan alıyorumm. Faturaya yansıtıyorum yani

serhattt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Serhat Gül
VG27AQ kullanıyorum bir yıldır gayet memnunum 2k kaliteli
siyah ekranda çok az ışık sızması var
pivot olması çok büyük artı her tarafa rahatlıkla dönüyor
6-7 ay sonra bir tane ölü pixel çıktı sadece oda hiç belli olmuyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Fatih
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kontratlı ürünlerden aldığım için ordan alıyorumm. Faturaya yansıtıyorum yani

VG27AQ kullanıyorum bir yıldır gayet memnunum 2k kaliteli
siyah ekranda çok az ışık sızması var
pivot olması çok büyük artı her tarafa rahatlıkla dönüyor
6-7 ay sonra bir tane ölü pixel çıktı sadece oda hiç belli olm
eyw. yorumun için
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada fiyatı biraz yüksek tabi gerek varmı bilmiyorum ama VG27AQML1A modelini de alabilirim tabi fiyat burda 13k ya çıkıyor

Honigfluss

80+ Bronze
eyw. yorumun için
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada fiyatı biraz yüksek tabi gerek varmı bilmiyorum ama VG27AQML1A modelini de alabilirim tabi fiyat burda 13k ya çıkıyor
Pek gerek yok ama native 10 bit olduğu için film izlerken baya fark yaratır. Turkcell diğer sitelerden bile daha ucuza satıyormuş alıp geçebilirsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Fatih
Merhaba IPS glow sorunu yaşıyor musun benim konuma bakıp yorum yapabilirsin.
Kusura bakma dostum biraz geç cevap geldi ama inanılmaz bi monitör 2 k olarak hz değerleri olarak ne bi ghosting ne bi glow sorunu tam bir fiyat performans ürünüydü benim için düşünmeden alabilirsiniz aldığımdan beri hem oyun hem günlük hem iş için kullanıyorum mükemmel performans renkleri içinde bende 360hz bnq serisi monitörde var samsung da var ama aralarında dağlar var bence.

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
fatih günay
sistemini upgrade ediceksen 2k alman gerekıyo bence asus VG27AQ3A gayet güzel monitör vatanda indirim de var sanırım bak istersen

Top Bottom