Ayıplı mal diye geçmez mi hocam biraz daha baktım 4 5 tane var bunlar aldığımda yoktu 2 yıl garantisi var.2 ay geçmiş hocam nasıl iade edeceksin?
Hocam 8 tane çıktı şuanda siyah noktalar halinde aldığımda dediğim gibi 5 kişi baktık yoktu ayıplı mal diye geçiyor sanırım ama 2 ay geçince olmaz mı onu bilmiyorum yarın arayıp soracağımŞansını dene ama hiç sanmıyorum iade olacağını, iade olması için ürünün eline ulaştığın dan itibaren 14günü geçmemiş olması gerekir.
Garantiye göndermekten başka çare yokHocam 8 tane çıktı şuanda siyah noktalar halinde aldığımda dediğim gibi 5 kişi baktık yoktu ayıplı mal diye geçiyor sanırım ama 2 ay geçince olmaz mı onu bilmiyorum yarın arayıp soracağım
Garantide ne olur hocam yani monitörü açıp daha berbat ederlerseGarantiye göndermekten başka çare yok
Öyle bişey olmazGarantide ne olur hocam yani monitörü açıp daha berbat ederlerse
Peki hocam iade olmaz değil mi yada değişim? Monitörden aşırı memnunum değişim olursa okeyim.Öyle bişey olmaz
Değişim yapabilirlerPeki hocam iade olmaz değil mi yada değişim? Monitörden aşırı memnunum değişim olursa okeyim.
Hocam o zaman yarın talebi oluşturayım çünkü 8 ölü pixel az değil korkum daha artması.Değişim yapabilirler