Asus TUF Gaming VG27AQML1A 27" 1 ms 2K IPS 260 Hz VS Odyssey OLED 2K 240 HZ

ManauXq

80+
Reaksiyon skoru
1
Selamlar almayı düşündüğüm sistem için monitör bakıyordum samsung öğrenci indirimiyle birlikte 2 tane güzel monitör buldum. Bilgisayarım muhtemelern Ryzen 5 7600 + 5070 ya da Ryzen 5 7600 + 9070xt şeklinde olacak. 2K 240HZ monitörler şu şekilde;

27" Odyssey OLED G6 2K 240 Hz Gaming Monitör = 16799TL

Asus TUF Gaming VG27AQML1A 27" 1 ms 2K Pivot IPS 260 Hz Oyuncu Monitörü = 12649TL

Sizce aradaki 5k farka değer mi veya başka hangi özellik farkları var? Yardımcı olursanız sevinirim.

Teşekkürler:)

ya ben bu öğrenci belgesindeki barcode kodunu giriyorum. Olmuyor altta kırmızı yazı ile böyle bir uyarı veriyor. ''Bilgileriniz doğrulanamadı, lütfen bilgilerinizi kontrol edin ve tekrar deneyin'' neden olabilir?

ya ben bu öğrenci belgesindeki barcode kodunu giriyorum. Olmuyor altta kırmızı yazı ile böyle bir uyarı veriyor. ''Bilgileriniz doğrulanamadı, lütfen bilgilerinizi kontrol edin ve tekrar deneyin'' neden olabilir?
istersen konu aç hocam

• Beğen
Reaksiyonlar: VeV1
Bu modeli aktif kullanıyorum bence bu paraları vermişken oled alınmalı diye düşünüyorum.

şu yanma mevzusundan çekindim biraz paranoyak olurum gibi hissediyorum sürekli arada kapatma olayından
O zaman oled size göre değilmiş, IPS alabilirsin.
Detayını bilen arkadaşlar destek olacaktır.

Oled daha iyi olur. 5 aydır oled kullanıyorum, 17k’ya değer.
IMG_3500.webp

IMG_2940.webp

IMG_3108.webp

yanma sorunu yaşadın mı hocam? uyarı veriyormu kendisi ve hangi önlemleri aldın?
Hayır yanma olmadı. İlk aldığımda 7-8 saat kullanmıştım ve 1 kere uyarı verdi. Ondan sonra daha hiç uyarı vermedi. Zaten dell de sağlık göstergesi var. Ona göre piksel veya panel yenileme yapmanı öneriyor.
IMG_3568.webp

QD Oled mi bu düz oledlerde olan beyazın mor olması sorunu falan bunda var mı
1752168641944.webp

Piksel yenileme var, panel yenileme yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Qd oled bu. Mor olma var. Beyaz mor olmuyor siyahlar mor oluyor.

Mat kaplamadan ötürü mor gözükme sorunu glossy modellerden daha az belli oluyor.
Bu QD olmayanla olan arasındaki fark neydi Text Clarity miydi vardı bi olayı

Geri