Bütçe 30 bin en fazla hoparlör fark etmiyor ama gerekli değil.Tam olarak bütçen ne kadar hoparlör gereklimi değil mi?
Samsung oledlere baksana bütce okadarsaBütçe 30 bin en fazla hoparlör fark etmiyor ama gerekli değil.
4k monitör almak istiyorum.Samsung oledlere baksana bütce okadarsa![]()
Samsung eğitim indirimi ile 22 bin TL'e Samsung Odyssey G6 OLED 240 Hz alabilirsin. Bu bütçede OLED'ler varken 4K 160 Hz IPS monitör çok gereksiz bence.Merhaba arkadaşlar,
ASUS TUF VG27UQ1A alınır mı? İyi midir acaba? Kullanan varsa ve deneyimlerini paylaşırsa çok memnun olurum.
2k olduğundan istemiyorum yoksa oled candır.Samsung eğitim indirimi ile 22 bin TL'e Samsung Odyssey G6 OLED 240 Hz alabilirsin. Bu bütçede OLED'ler varken 4K 160 Hz IPS monitör çok gereksiz bence.
Asus monitörlerin hepsi alınır.Merhaba arkadaşlar,
ASUS TUF VG27UQ1A alınır mı? İyi midir acaba? Kullanan varsa ve deneyimlerini paylaşırsa çok memnun olurum.
4k ips de kullandım 2k oled de kullandım 4k ips ile 2k oled deneyiminde açık ara oled öndeydi zaten hiç bir fark hissetmiyorsun çözünürlük olarak 4k da ısrarcıysan samsungun mini led monitörünü öneririm mini led de çok başarılı2k olduğundan istemiyorum yoksa oled candır.