balciktamer
80+
- Reaksiyon skoru
- 72
Asus'un tuf serisinde istisnasız ne kadar kötü modeller ürettiği aşikar. Üstüne VA panel eklenince böyle bir yorum oluyor.Bu nasıl bir yorum?
Asus'un tuf serisinde istisnasız ne kadar kötü modeller ürettiği aşikar. Üstüne VA panel eklenince böyle bir yorum oluyor.Bu nasıl bir yorum?
Öyle mi olmuşAsus'un tuf serisinde istisnasız ne kadar kötü modeller ürettiği aşikar. Üstüne VA panel eklenince böyle bir yorum oluyor.
Heeee herkes biliyor genel bir bilgi. Asus tuf panel kalitesi ile hiçbir zaman fiyat performans olamadı :/Öyle mi olmuş
Yanlış cevap hesap yeni ve yanlış bilgilendirme var fena trollHeeee herkes biliyor genel bir bilgi. Asus tuf panel kalitesi ile hiçbir zaman fiyat performans olamadı :/
Kaç tane Asus monitör için indirim konusu gördün? 10 konu açılıyorsa 1'i ancak Asus oluyor. Maalesef sınıfta kalan bir seri.Yanlış cevap hesap yeni ve yanlış bilgilendirme var fena troll
Sen öyle diyorsan öyledir insanlar ortayı tutturamıyorlar yarısı femboy(fanboy biliyorum) yarısıda marka kotuluyorKaç tane Asus monitör için indirim konusu gördün? 10 konu açılıyorsa 1'i ancak Asus oluyor. Maalesef sınıfta kalan bir seri.
Ghosting durumunu falan bilemem ama ardakaşımda ips olan versyonu var. Alalı 3-4 yıl oldu daha geçenlerde ekranının ortasında pixel öldü. Kalite olarak çok iyi sayılmaz. Tabi bu konudaki fiyata bulan kaçırmasın.Yanlış cevap hesap yeni ve yanlış bilgilendirme var fena troll
Ölü pixel sans işi marka fanboy felan değilimGhosting durumunu falan bilemem ama ardakaşımda ips olan versyonu var. Alalı 3-4 yıl oldu daha geçenlerde ekranının ortasında pixel öldü. Kalite olarak çok iyi sayılmaz. Tabi bu konudaki fiyata bulan kaçırmasın.
Marka kötülemeye karşıyım her zaman model önemlidir ama Asus bu konuda gerçekten çok başarısız maalesef.Sen öyle diyorsan öyledir insanlar ortayı tutturamıyorlar yarısı femboy(fanboy biliyorum) yarısıda marka kotuluyor
Asusun güzel monitörleride var model kodlarını hatırlamıyorumMarka kötülemeye karşıyım her zaman model önemlidir ama Asus bu konuda gerçekten çok başarısız maalesef.
OLED monitörleri iyi ama benim bahsettiğim fiyat performans olmamaları. ROG serisi bile (güya üst sınıf bir seri) 2K tarafında İPS modellerde basic paneller ile üretiliyor.Asusun güzel monitörleride var model kodlarını hatırlamıyorum
Hocam bende laptop ekranı kullanıuorum. Uygun fiyata gorursem alirim diye bekledim bu güne denk geldi. Bakalım belki iptal falan gelir veya mobitor sorunlu gelir bilmiuorum. Bakalım.hocam dilerseniz iptal sağlayın benim ihtiyacım var ben alayım