🔥İndirim ASUS TUF GAMING VG27WQ3B 5799TL

Kaç tane Asus monitör için indirim konusu gördün? 10 konu açılıyorsa 1'i ancak Asus oluyor. Maalesef sınıfta kalan bir seri.
Sen öyle diyorsan öyledir insanlar ortayı tutturamıyorlar yarısı femboy(fanboy biliyorum) yarısıda marka kotuluyor

Yanlış cevap hesap yeni ve yanlış bilgilendirme var fena troll
Ghosting durumunu falan bilemem ama ardakaşımda ips olan versyonu var. Alalı 3-4 yıl oldu daha geçenlerde ekranının ortasında pixel öldü. Kalite olarak çok iyi sayılmaz. Tabi bu konudaki fiyata bulan kaçırmasın.

Ghosting durumunu falan bilemem ama ardakaşımda ips olan versyonu var. Alalı 3-4 yıl oldu daha geçenlerde ekranının ortasında pixel öldü. Kalite olarak çok iyi sayılmaz. Tabi bu konudaki fiyata bulan kaçırmasın.
Ölü pixel sans işi marka fanboy felan değilim

Asusun güzel monitörleride var model kodlarını hatırlamıyorum
OLED monitörleri iyi ama benim bahsettiğim fiyat performans olmamaları. ROG serisi bile (güya üst sınıf bir seri) 2K tarafında İPS modellerde basic paneller ile üretiliyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ana monitör olarak bütçesi olmayıp alana eyvallah ama ben olsam çan çini çin çon İPS monitör alırdım. Alanlar güle güle kullansın.

hocam dilerseniz iptal sağlayın benim ihtiyacım var ben alayım
Hocam bende laptop ekranı kullanıuorum. Uygun fiyata gorursem alirim diye bekledim bu güne denk geldi. Bakalım belki iptal falan gelir veya mobitor sorunlu gelir bilmiuorum. Bakalım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,093
Üyeler
183,059
Son üye
Thups
Geri