o ürünü almadım hoş duruyordu cidden, bakalım, ilgilendiğin için saol bu arada.Bu arada PCKoliğin web stoğunda bitmiş ama belki mağazasında XPG Defender Pro kalmıştır. sorabilirsin.
Her zaman. Arada incehesaptada indirime giriyor o ürün.o ürünü almadım hoş duruyordu cidden, bakalım, ilgilendiğin için saol bu arada.
Peki sizce Core Reactor ü alıyım mı ? 850W olanı. 1500 Tl den.Her zaman. Arada incehesaptada indirime giriyor o ürün.
Ekran kartını 6900XT veya 3080Ti almadığın sürece gerek yok. 750W XPG Pylon yeterli. veya SS CoolZero 750w.Peki sizce Core Reactor ü alıyım mı ? 850W olanı. 1500 TL den.
Max 3060 Ti kullanırım sistemde.Ekran kartını 6900XT veya 3080Ti almadığın sürece gerek yok. 750W XPG Pylon yeterli. veya SS CoolZero 750w.
Max 3060 Ti kullanırım sistemde.
1080P de kullanacağım için çok fazla kartı yükseltmeme gerek olmadığını düşünüyorum. Bu psu da işimi çok rahat görür zaten. İki kat vermeme gerek yok gibi o zaman.Diğer parçalara kaydır bütçeyi 3070Ti bile yapabilirsin ekran kartını.PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri
PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleripckolik.com
Tuftan biraz daha sıcak çalışıyor ama tufta iyi değil ki sorun burda. NZXT'de o yüzden pişiyor XD. Tufta 70 dereceyse NZXT 80 derece. diğer aynı bütçedeki kasalarda 65-60 derece oluyor.NZXT alan şıklığı için, TUF alan sirkülasyonu için alıyor. Burada tartışılacak, o iyi şu iyi denecek bir durum yok.
Senin için hangisi daha önemliyse onu al bu kadar basit. Aksini iddaa edenin de bu işi bildiğinden şüphe ederim.
NZXT'nin içinde parçalar alev almıyor, TUF'tan biraz daha sıcak çalışıyor ve -BENCE- sade oluşuyla TUF'tan 10 kat daha şık. Ben bu durumda kozmetiği önemseyip NZXT seçerdim. Senin için 5-10 derece neyse, soğutma daha önemlidit TUF alacağım dersin, alırsın. Gerçekten bütün kıyaslama sadece bundan ibaret, çünkü her iki markanın da kalitesi tartışılmayacak seviyede.
Burada kullanacağım soğutma da önemli aslında, Nzxt için ben yeterli görüyorum.Tuftan biraz daha sıcak çalışıyor ama tufta iyi değil ki sorun burda. NZXT'de o yüzden pişiyor XD. Tufta 70 dereceyse NZXT 80 derece. diğer aynı bütçedeki kasalarda 65-60 derece oluyor.
O da var. ama sende Asgard vardı sanırım. zaten ısınan ramlerden onlar. Pişirmeye gerek yokBurada kullanacağım soğutma da önemli aslında, Nzxt için ben yeterli görüyorum.
Alandan ötürü gt301 kullanıyorum bir çok konuda memnunumEstetik olarak h510i (siyah) daha hoşuma gidiyor. Sıfırdan parça parça sistem toplayacağım elimde Rog Ryuo 240 sıvı soğutma var, işlemci 5600x tercih ederim büyük ihtimalle. Sizce hangi kasa ? Ya da bu bütçe de başka tavsiye ?
Asus Tuf Gt 301,
ASUS TUF GAMING GT301 RGB Tempered Glass USB 3.2 Mid Tower Kasa | ITOPYA
ASUS TUF GAMING GT301 RGB Tempered Glass USB 3.2 Mid Tower Kasa En iyi fiyat seçenekleri ile TUF GAMING GT301 ITOPYA'dawww.itopya.com
Nzxt H510i
NZXT H510i RGB Tempered Glass USB 3.1 RGB Beyaz/Siyah Mid Tower Kasa | ITOPYA
NZXT H510i RGB Tempered Glass USB 3.1 RGB Beyaz/Siyah Mid Tower Kasa En iyi fiyat seçenekleri ile CA-H510I-W1 ITOPYA'dawww.itopya.com