Neler Yeni

Asus tuf h1 mi?Gamepower fujin mi

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Emir Şimşek
Arkadaşlar asus tuf h1 şu an da itopya da 700tl ve gamepower fujinde 600tl marka takıntısı yapmayıp objektif bakarsak cevaplarsanız sevinirm asus tuf h1 internette kaç desibel falan ayrıntılı yazmıyor göremedim bilgisi olan arkadaşlar cevaplarsa çok sevinirm

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,067
İsim
kilan embappe
Fujin o fiyat aralığında en iyi kulaklık...

Beşiktaşlı Reyna

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Samet Kapucuoğlu
H1 kullanıyorum böyle saçma bir kulaklık yok. Elimden çıkaramazsam bile yedek kulaklık olarak kullanıcam. Sesi yükseltemiyorum çok az geliyor valorant cs go oynuyorum takımdaki adamlar sesleri duymuyorum diye dalga geçiyor. Gamepower kullanıyordum önceden farklı bir model kendi ses kartı var, sesi maksimuma dayasan bile kendi ses kartından daha fazla yükselte biliyorsun. 7.1 özelliği çokta güzel çalışıyordu

Mr8ilgin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,724
İsim
Yavuz
Fujin tercih ettim baya ragbet goruyo.

FutFlix

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,490
İsim
Çağatay
Arkadaşlar asus tuf h1 şu an da itopya da 700tl ve gamepower fujinde 600tl marka takıntısı yapmayıp objektif bakarsak cevaplarsanız sevinirm asus tuf h1 internette kaç desibel falan ayrıntılı yazmıyor göremedim bilgisi olan arkadaşlar cevaplarsa çok sevinirm
Türkiyede ilk satışa çıktığı günlerde Fujin almıştım. Çok hafif bir kulaklık, ses kalitesi gayet iyi, malzeme kalitesi biraz düşük oradan kısmışlar mecburen fiyat için. Mikrofon kalitesi çok çok iyi pahalı kulaklıklarda öyle mikrofon yok neredeyse. Genel olarak tavsiye ederim pişman etmez. Bir kaç kez 1.5m den düşürdüm hiç bir şey de olmadı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Emir Şimşek
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Gençler teşekkür ediyorum fujin almıştım hepiniz yardım ettiniz <3

Top Bottom