İkisini de kullandım asus biraz daha sert basışı var logitech daha yumuşak ikisi de kaliteliÖneriniz nedir
Anakart desteklemek zorunda mı. Bu klavyeyle ilgili.Bence kesinlikle tuf gaming k1. Çünkü hem anakartınız aurasync destekliyorsa efektleri kontrol edilebilir oluyor hem de ses tekerleği var. Kalite konusunda da şahsi görüşüm; k1 daha iyi gibi
Hayır ekstra kontrol için. Anakart desteklemeli yoksa üzerinde hazır efektler var.Anakart desteklemek zorunda mı. Bu klavyeyle ilgili.
Anakart desteklmeiyorsa yazılım ile kontrol edilemiyor mu. Anakart msi değil ama dragon center kullanilabiliyordu.Hayır ekstra kontrol için. Anakart desteklemeli yoksa üzerinde hazır efektler var.
Anakartiniz Asus mu?İkisini de kullandım asus biraz daha sert basışı var logitech daha yumuşak ikisi de kaliteli
Kesinlikle logitech ışıklandırmadaHangisinin RGB si daha iyi.
Yani çok net bilmiyorum ama ben aura sync sayesinde kontrol ediyordum klavyeyi bi arkadaş için almıştık benim bilgisayarımda denedik aurasync ile kontrol ettik. Ayrı anakartın aurasync desteklemediği halde kontrol edebilmeniz için asusun bir yazılım sunması gerekir. ya da armoury crate üzerinden buna destek vermesi gerekir. Onu bir araştırabilirsiniz.Anakart desteklmeiyorsa yazılım ile kontrol edilemiyor mu. Anakart msi değil ama dragon center kullanilabiliyordu.