Neler Yeni

Asus tuf k1 vs Logitech g213

marceline_27

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
786
İsim
Fatih Ayhan
Bence kesinlikle tuf gaming k1. Çünkü hem anakartınız aurasync destekliyorsa efektleri kontrol edilebilir oluyor hem de ses tekerleği var. Kalite konusunda da şahsi görüşüm; k1 daha iyi gibi

IceMan🥊

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
961
İsim
Baran Çelik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bence kesinlikle tuf gaming k1. Çünkü hem anakartınız aurasync destekliyorsa efektleri kontrol edilebilir oluyor hem de ses tekerleği var. Kalite konusunda da şahsi görüşüm; k1 daha iyi gibi
Anakart desteklemek zorunda mı. Bu klavyeyle ilgili.

marceline_27

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
786
İsim
Fatih Ayhan

IceMan🥊

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
961
İsim
Baran Çelik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hayır ekstra kontrol için. Anakart desteklemeli yoksa üzerinde hazır efektler var.
Anakart desteklmeiyorsa yazılım ile kontrol edilemiyor mu. Anakart msi değil ama dragon center kullanilabiliyordu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İkisini de kullandım asus biraz daha sert basışı var logitech daha yumuşak ikisi de kaliteli
Anakartiniz Asus mu?

Son düzenleme:

marceline_27

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
786
İsim
Fatih Ayhan
Anakart desteklmeiyorsa yazılım ile kontrol edilemiyor mu. Anakart msi değil ama dragon center kullanilabiliyordu.
Yani çok net bilmiyorum ama ben aura sync sayesinde kontrol ediyordum klavyeyi bi arkadaş için almıştık benim bilgisayarımda denedik aurasync ile kontrol ettik. Ayrı anakartın aurasync desteklemediği halde kontrol edebilmeniz için asusun bir yazılım sunması gerekir. ya da armoury crate üzerinden buna destek vermesi gerekir. Onu bir araştırabilirsiniz.

Top Bottom