Aralarında sadece soğutma performansı farkı var. Bir de malzeme kalitesi tabi.Aralarındaki fark nedir bunların bi sistem alıcam dual var ben TUF taraftarıydım ama bilmiyorum ne fark ediyor hangisi iyi
Aralarında sadece soğutma performansı farkı var. Bir de malzeme kalitesi tabi.
Hangisi daha iyi soğutur performanslar iyi aynı mı hepsinin verdiği 1660 super ekran kartı içinAralarında sadece soğutma performansı farkı var. Bir de malzeme kalitesi tabi.
ROG Aralarından en iyi soğutma performansına sahip olan bir ASUS alt firması ve en pahalısı.Aralarındaki fark nedir bunların bi sistem alıcam dual var ben TUF taraftarıydım ama bilmiyorum ne fark ediyor hangisi iyi
ROG en iyi soğutanHangisi daha iyi soğutur performanslar iyi aynı mı hepsinin verdiği 1660 super ekran kartı için
Rog en iyisidir bunlar arasında.Hangisi daha iyi soğutur performanslar iyi aynı mı hepsinin verdiği 1660 super ekran kartı için
Bi sistem var 5 saat civarı yayın 4 5 saatte kendim hikayeli oyunlar online oyunlarda takılmayı planlıyorum çok ısınmaz demi dualdeROG Aralarından en iyi soğutma performansına sahip olan bir ASUS alt firması ve en pahalısı.
ASUS DUAL ve TUF ise tartışılır ama ekran kartında TUF tasarımlarını beğenmiyorum.
TUF ve Dual fark nedir hangisi soğutma performans açısından iyidirRog en iyisidir bunlar arasında.
Isınmaz. Dual buz gibi bir kart serisidir. Fakat GTX1660S ile ne kadar yayın açarsınız bilemem.Bi sistem var 5 saat civarı yayın 4 5 saatte kendim hikayeli oyunlar online oyunlarda takılmayı planlıyorum çok ısınmaz demi dualde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
TUF ve Dual fark nedir hangisi soğutma performans açısından iyidir
5 saat yayın 4 saat kendim takılıcam rahat çalışır demi oc falan yapmayacam tahmini kaç sıcaklığı görürDual a giriş seviyesi diyorlar fakat piyasadaki TÜM başka marka kartlardan daha soğuk. FP için Dual tercih ediniz. Uzun kullanımda gayet iyidir.
Hangi dual?Bi sistem var 5 saat civarı yayın 4 5 saatte kendim hikayeli oyunlar online oyunlarda takılmayı planlıyorum çok ısınmaz demi dualde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
TUF ve Dual fark nedir hangisi soğutma performans açısından iyidir