Yav önce türkiyenin gerçekleri diye fakir edebiyatı yapıyorsun sonra da ben o görüşe katılmayıp madem öyle diyeceksin oldu olacak hamdolsun de rx570 al diye olumsuz örnek gösterince bende mi bıyık beliriyor?? RTX 3000 serisi alıyorsan fiyatı belli, paranı biriktir borca gir ne yaparsan yap. mesajın özeti o paraya 3060 degil 2 ay sonra aynı paraya 4060 alın idi ama bunu bile anlayamamışsın. Sen zaten bu zeka ile hiç bir tartışmaya girme pek parlak bir arkadaşa benzemiyorsun. İnsanları da bu şekilde ideolojik kategori ile kutuplaştırmayın yarım aklınız ile.Dostum mesajda ince bir bıyık belirdi. Senin gibilerle tartışmaya bile girmek kendi zekama hakarettir. Böyle yaşamaya devam edin.
Olum sen geri zekalı misin? Senin yaptigin sacma fakir edebiyati ornegi uzerine ironi yaparak rx570 dedim ve belli ki cok da zeki olmadigin icin bunu anlamadigin icin oturup uzun uzun acikladim, ama sen hala ben aptalım diye bagiriyorsun. Senin gibi moronlar yuzunden bu günleri yasiyoruz zaten, daha fazla bir şey konusmaya gerek yok. Senden zaten akilli davranip 2 3 ay sonra 4060 alip f/p ni arttirmani beklemek cok fazla seymis, kafa belli ki pek calismiyor.
Yarinimiz belli degil deyip ekran kartini yatirim olarak goren zihniyet dolar biriktir tavsiyesine hemen yerli milli kulaminnet blabla diyor. Kardesim 15 temmuz feto cozum sureci falan bunlari unuttunbelki hakli çıkardin kendince
Aynen kardeş ben cahilim tamam, en iyi egitimli sensin. Boşuna okumuş çalışmışız yıllardır bu sektörde. Bu yaşta (36) hala okuyor araştırıyor takip ediyorum işini düzgün yapan insanları. Takip ettigim yerli yabancı bütün hardware youtuberlar da cahil demek ki abdullah da dahil olmak üzere, bugün kart almak yerine 4000 serisinin beklenmenin mantıklı olacagını, bunun 3000 serisinin fiyatlarında da kolaylık sağlayacagını söylemesine ragmen sen daha iyi biliyorsun gir takside asus 3060 al. Ben mi? ben cahillik ve vizyonsuzluk ile kasım 2020 de 4900 TL ye 3060ti almıştım, 2 yıldır kullanıyorum. yakında 4070 veya 4060 alınca elden çıkarırım artık. Satarken de çok da parasına bakmadan bir ögrenciye ucuzdan veririm düşünüyorum. Okudugunu anlama kabiliyetindeki kapasitenin düşüklüğü karşısında bu dünyada kimseye de cahil demeni doğru bulmuyorum açıkçası.
Ben bir yerden sonra yazmayı bıraktım çünkü bunlar böyle bir canlı ,insan demeye dilim bile varmıyor. Kendilerini üst perdeden gördükleri için bu kadar cahil ve bilinçsizler işte , laf anlatılmaz he de geç bunlara.Bana söylediğin G-e-r-i-z-e-k-a-l-ı, yarım akıllı gibi lafları sana iade ediyorum. Ceza almaman büyük bir rezalet. Demek ki senin gibilere cesaret veriliyor. Öyle olsa ben de kallavi şekilde sövebilirim ama terbiyesiz değilim. O nedenle bu gibi tipleri besleyen bir forumda da artık aktifliğim minimize olmuştur. Kendi edebini, aklını kendine sakla.
Cümlelerine bakıldığında hangi tarafa yakın olduğun çok bariz ortaya çıkıyor. TL artmışsa nolacak kardeşim diyen tayfadasın ama çatır çatır gidip dolar alıyorsun. İnsanlara da dolar alın sonra gidin 4060 da alırsınız diye tavsiye veriyorsun. Parası olmayan da 3060 almasın bilader diye bir de üst perdeden laf sokuyorsun.
Türkiye gerçeği taksittir, Türkiye gerçeği uzun vadeli kredidir. Sistem böyle, ekonomi böyle. Adam 6 ay para biriktirip bir şey almak istediğinde 6. ayın sonunda fiyatı artıyor.. 1-2 ay daha para biriktirmesi gerekiyor. Ama kredi kartı ile aldığında ise böyle bir durum söz konusu değil. Sen de diyorsun ki her ay az az dolar alsın. Zaten dolar yükseldikçe yine, yeniden her ay aldığı dolara zaten daha fazla TL ödemiş oluyor. Ben bunları ...... anlatır gibi anlatmakla mı uğraşacağım. - HAYIR.
Bir de mesajın sonunda popülistlik yapıp, yok efendim öğrenciye ucuzdan veririm, yok efendim ben aslında 3060 almayın 4060'ı bekleyin dedim gibi akıl veriyorsun. Ahahaha. Hiç de öyle bir şey söylemedin sadece dolar alın, dolar 25 olsa da bozdurup 4060 bile alırsınız dedin. Öğrenciye verecekmiş peh peh peh. Senin gibiler için öğrenciler yolunacak kaz, ahlaksızlığı yayan anarşikler falandır. Bir de vizyon falan diyor ya.
3060ti'ı bir öğrenciye uzatırken fotoğrafını çek foruma da at. Havan olur.
Ya hadi kendi kendine tartışmayı bırak. İzmirliyim, ateistim ve bugüne kadar iddia ettigin partinin alt sokağından bile geçmemişimdir. Şunları açıklama zorunda bırakıyorsunuz iftiralarınızla. İftira atabilmeyi kendine hak görme sebebin: Dolar alın tavsiyesi.
Bozacı ve şıracı kendi konuşmalarınızın kime benzediginin farkında mısınız acaba? "bunlar, senin gibiler, şu tarafa yakınsın vs" Sizi ötekileştirenlerin diline o kadar alışmışsınız ki şuanda aynı söylemler ile kimin ekmegine yag sürdügünüz de aşikar, ama bunun farkında bile degilsiniz.
Açık açık söylesene kardeşim akp li de çomar de, neden üstü kapalı konuşuyorsun, aklından geçen bunlar, Yıllarca bir kesimi küçük görmeniz yetmedi, gerçekten senin gibi kendini egitimli bilinçli sanan bilinçsiz yarı cahiller yüzünden hala belirli bi oyu sabit şekilde iktidarda kalabiliyorlar hala. Sen de oturur burda yok ülkenin gerçegi taksit vs diye ağlarsın. Kardeşim ülke fakir, sen de fakirsin. Ben kendimi düşünerek tavsiye vermiyorum ki Zaten üç kuruş para biriktirebilen insanlar parasını daha düzgün harcasın daha iyi ürün alsın diye tavsiye verdim. Nasıl benim "o tarafa yakın" oldugum çıkarımını yapabildin? Belki çocuk ekran kartı için yazın çalıştı para biriktirdi veya memur adam maaşını aldı 10bin lira var elinde ve ekran kartı alacak, doğruya yönlendirmeyelim mi bu arkadaşları ?
Burada siyasi görüşümü belli etmeyi istemezdim ama bozacı ve şıracı kardeşler varsaydıgınız her şey yanlış. Sadece çalışıyorum kazanıyorum ve ortalamanın çok üstünde kazandıgımın da farkındayım. Ona ragmen malesef yurtdışında aynı işi yapan adam 5 alırken ben 2 alıyorum. Yine de ülkedeki herkes gibi mücadele ediyoruz emegimizin hakkımızın yendigini bile bile. Ekonomi beni de etkiliyor olacak ki bak 4000 serisi çıkacak 3000 almayın diye tavsiye veriyorum ve kendim de aynısını yapıyorum.
He bir de, çatır çatır dolar alıyorum diye laf yemişim, özür dilerim kardeş de dolar alırken sana mı soracagım allahın cahili, tabi ki alacagım, TL de para mı tutulur? Paran olsa sen benden önce koşar alırsın.
Ben bir yerden sonra yazmayı bıraktım çünkü bunlar böyle bir canlı ,insan demeye dilim bile varmıyor. Kendilerini üst perdeden gördükleri için bu kadar cahil ve bilinçsizler işte , laf anlatılmaz he de geç bunlara.
Kavganızı başka yerde m yapsanız acaba? Konuyu kirletiyorsunuz.Bana söylediğin G-e-r-i-z-e-k-a-l-ı, yarım akıllı gibi lafları sana iade ediyorum. Ceza almaman büyük bir rezalet. Demek ki senin gibilere cesaret veriliyor. Öyle olsa ben de kallavi şekilde sövebilirim ama terbiyesiz değilim. O nedenle bu gibi tipleri besleyen bir forumda da artık aktifliğim minimize olmuştur. Kendi edebini, aklını kendine sakla.
Cümlelerine bakıldığında hangi tarafa yakın olduğun çok bariz ortaya çıkıyor. Dolar artmışsa nolacak kardeşim diyen tayfadasın ama çatır çatır gidip dolar alıyorsun. İnsanlara da dolar alın sonra gidin 4060 da alırsınız diye tavsiye veriyorsun. Parası olmayan da 3060 almasın bilader diye bir de üst perdeden laf sokuyorsun.
Türkiye gerçeği taksittir, Türkiye gerçeği uzun vadeli kredidir. Sistem böyle, ekonomi böyle. Adam 6 ay para biriktirip bir şey almak istediğinde 6. ayın sonunda fiyatı artıyor.. 1-2 ay daha para biriktirmesi gerekiyor. Ama kredi kartı ile aldığında ise böyle bir durum söz konusu değil. Sen de diyorsun ki her ay az az dolar alsın. Zaten dolar yükseldikçe yine, yeniden her ay aldığı dolara zaten daha fazla TL ödemiş oluyor. Ben bunları ...... anlatır gibi anlatmakla mı uğraşacağım. - HAYIR.
Bir de mesajın sonunda popülistlik yapıp, yok efendim öğrenciye ucuzdan veririm, yok efendim ben aslında 3060 almayın 4060'ı bekleyin dedim gibi akıl veriyorsun. Ahahaha. Hiç de öyle bir şey söylemedin sadece dolar alın, dolar 25 olsa da bozdurup 4060 bile alırsınız dedin. Öğrenciye verecekmiş peh peh peh. Senin gibiler için öğrenciler yolunacak kaz, ahlaksızlığı yayan anarşikler falandır. Bir de vizyon falan diyor ya.
3060ti'ı bir öğrenciye uzatırken fotoğrafını çek foruma da at. Havan olur.