Astra G
80+ Bronze
parayı nerden buluyonuz yaw. zaten 3060 ti rog var birde 3070 ti alıyorsun o kadar parayıaldım bir tane umarım yollanır. paylaşana teşekkürler
parayı nerden buluyonuz yaw. zaten 3060 ti rog var birde 3070 ti alıyorsun o kadar parayıaldım bir tane umarım yollanır. paylaşana teşekkürler
Sizin kaçta yattı paraBana iade geçmişler ama THHye kesin basvurucam biraz daha bekleyip, ağız birliği yapıp aynı metini atmalıyız.
Yok zaten kredi çekip aldım satar biraz para kazanırız diye içimizde patladıPara yok derler... Üç asgari ücreti ekran kartına bir anda bayılırlar.
3 senedir çalışıyorum, mühendisim. Ama kendi paramla değil ha 4 taksitle ve borçla almıştım. Sigaram, alkolum yok kirada yaşıyorum arabam motorum falan da yok. KYK borcum var 25 30 bin TL. Her şeyin fiyatı malum.. Bir şey demek istemiyorum.Para yok derler... Üç asgari ücreti ekran kartına bir anda bayılırlar.
Akşama doğru. Bankadan bankaya değişebilir o durumSizin kaçta yattı para
saçma yorumPara yok derler... Üç asgari ücreti ekran kartına bir anda bayılırlar.
Bu kadar açıklama yapmana gerek yok dostum. Paranı nasıl istersen öyle harcarsın bu kadar basit. Arkadaşı boşver.3 senedir çalışıyorum, mühendisim. Ama kendi paramla değil ha 4 taksitle ve borçla almıştım. Sigaram, alkolum yok kirada yaşıyorum arabam motorum falan da yok. KYK borcum var 25 30 bin TL. Her şeyin fiyatı malum.. Bir şey demek istemiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Akşama doğru. Bankadan bankaya değişebilir o durum
Neden ekran kartı 3 asgarî ücret diye sorgulamazsaniz 5 asgarî ücrette olur 10 asgari ücrette olur.Para yok derler... Üç asgari ücreti ekran kartına bir anda bayılırlar.
Bende attım şimdi şu şekildeBende yasal yollara başvururum vs diye mail atmıştım iptal olan siparişim onaylanmış
Mit , Kgb ve Mossad devreye girecek kardesim.Bende attım şimdi şu şekilde
Öğrendim Ki Ürünü Teslim Alan, Siparişi Onaylanan Müşterileriniz Var Biz İnsan Evladı Değil Miyiz İptal Ediliyor,
Ürünün İptalinin İptal Edilmesini Ve Siparişimin Onaylanmasını Talep Ediyorum ,Aksi Halde Tüketici Hakem Heyetine Herşeyi Tek Tek Anlatıp Bütün Yasal Yollara Başvuracağımı Bildiriyorum,
Teşekkür Eder İyi Çalışmalar Dilerim...
3060 ti rog u satacağım 3070 ti tuf kullanacağımparayı nerden buluyonuz yaw. zaten 3060 ti rog var birde 3070 ti alıyorsun o kadar parayı
Kredi çekip ekran kartı alıp al sat yapmak bu beyinle bu ülkede harcanıyorsun kardeşimYok zaten kredi çekip aldım satar biraz para kazanırız diye içimizde patladı