Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Asus Tuf Rtx 3070 Ti̇ 12792 TL Çök

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,099
İsim
Mehmet Yılmaz
Vatan computeri arayıp haklarımı durumu ve müşteriler arasında yapılan ayrımcılığı anlattım iptal olan siparişi beklemeye aldılar pazartesi günü tarafıma ulaşacaklar ve muhtemelen iptal etmeyecekler.
Senin para hesabına yatmış mı?

Dt Turan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Turan Servi
Arkadaşlar yeni konu açmama gerek yok. Arkadaş burda maddeyi yazmış bende kabaca konuştuklarımi anlatayım. Öncelikle vatanı ben aradım ve ürünü onaylamanizi bekliyorum gidip alicam dedim onlarda ürünü fiyati hatalı girdiğimiz için satamiyoruz dediler. Bende ürünü fiyatını göstererek satıyorsaniz bu kanunen icap anlamına gelir benim ürünü alacağımı beyan edip ödemeyi yapmamla birlikte sözleşme kurulmuş sayılır. Dolayısıyla ürünü satmak zorundasınız aksi bir durum varsa bana mail atın dedim. Tüketici hh ve tüketici mahkemesine giderek ürünü sizden alirim hatta ürünü başka bi yerden alirim sizden aradaki farktan doğan zararimi alirim dedim sözleşmemiz var sonuçta dedim. Daha sonra biraz yumuşadım ve 10yildir aldıklarimi kayıtlardan kontrol ettirdim. Sonrada onayladilar.
Tebrik ederim hakkınız olanı aldınız bence . Artık böyle indirimleri hiç kaçırmamalıyız ;)

Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Selçuk duraklar
Ben hariç sanırım herkes aldı
Benim de iptal edildi ama eşimin hesabından aldığımız için eşimi aramışlardi bu sabah aradım ben durumu anlattım forumda yazan kanun maddeleriyle olayı açıklayarak haklı oldugumu söyledim eğer vermezlerse de başına gelecekleri söyledim vermezlerse de pazartesi ilk isim thh ye başvurmak olduğunu söyledim bu konu hakkında kendisinin bir şey yapamayacağını ve üst birimlere bildirecegini söyledi bakalım ama bu işin ucunu bırakmam ben

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,099
İsim
Mehmet Yılmaz
Benim de iptal edildi ama eşimin hesabından aldığımız için eşimi aramışlardi bu sabah aradım ben durumu anlattım forumda yazan kanun maddeleriyle olayı açıklayarak haklı oldugumu söyledim eğer vermezlerse de başına gelecekleri söyledim vermezlerse de pazartesi ilk isim thh ye başvurmak olduğunu söyledim bu konu hakkında kendisinin bir şey yapamayacağını ve üst birimlere bildirecegini söyledi bakalım ama bu işin ucunu bırakmam ben
Ben THH başvurumu yeniden düzenleyip tekrar şikayette bulundum buradaki alan arkadaşların ekran görüntüsünü kanıt niteliğinde alıp onlarıda ekledim başvuruya, Şikayetvar da ise markaya iletilmiş ama hala yayına girmiş değil şikayetlerim

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bende yasal yollara başvururum vs diye mail atmıştım iptal olan siparişim onaylanmış
Ss atar mısınız hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arayıp söyle iptal edilen siparişleri tekrar işleme koymuşsunuz müşteri mi ayırıyorsunuz ben sürekli müşterinizim THH ne şikayette bulunacağım dedikten 2 dakika sonra iptal varsa kaldırıyorlar işleme devam ediliyor.
Herkese hayırlı olsun.
Sipariş durumu gösteren yerde onaylandı yazıyor ise ss atar mısın
Mesaj otomatik birleştirildi:

benim sipariş kargoya verildi
Ss atar mısın

HalilAydogan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
994
İsim
Halil Aydogan