Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Asus Tuf Rtx 3070 Ti̇ 12792 TL Çök

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Oğuzhan Oğuzhan
THH’ye kesinlikle başvurun THH kazanmış biri olarak söylüyorum. Mevzuatı iyi bilin 6502 Sayılı Tüketicinin Korunması Hakkındaki Kanunu pdf olarak indirim iki kez okuyun ve kendinize uygun maddeleri thh dilekçenizde belirtin.
Bende böyle bir durum yaşamıştım şu madde ile kazanmıştım.

Satıştan Kaçınma
MADDE 6-(1) Vitrinde, rafta, elektronik ortamda veya açıkça görülebilir herhangi bir yerde teşhir edilen malın, satılık olmadığı belirtilen bir ibareye yer verilmedikçe satışından kaçınılamaz.

Vatan satıştan kaçıyor akabinde ürünü gönderdiği ve onayladığı kişilerde var bu kişilerdem gerekli kanıtlayı isteyin ve sunun yasa açık ve net hata diyerek işin içinden sıyrılamazsın.

Musat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
Musa
THH’ye kesinlikle başvurun THH kazanmış biri olarak söylüyorum. Mevzuatı iyi bilin 6502 Sayılı Tüketicinin Korunması Hakkındaki Kanunu pdf olarak indirim iki kez okuyun ve kendinize uygun maddeleri thh dilekçenizde belirtin.
Bende böyle bir durum yaşamıştım şu madde ile kazanmıştım.

Satıştan Kaçınma
MADDE 6-(1) Vitrinde, rafta, elektronik ortamda veya açıkça görülebilir herhangi bir yerde teşhir edilen malın, satılık olmadığı belirtilen bir ibareye yer verilmedikçe satışından kaçınılamaz.

Vatan satıştan kaçıyor akabinde ürünü gönderdiği ve onayladığı kişilerde var bu kişilerdem gerekli kanıtlayı isteyin ve sunun yasa açık ve net hata diyerek işin içinden sıyrılamazsın.
Arkadaşlar yeni konu açmama gerek yok. Arkadaş burda maddeyi yazmış bende kabaca konuştuklarımi anlatayım. Öncelikle vatanı ben aradım ve ürünü onaylamanizi bekliyorum gidip alicam dedim onlarda ürünü fiyati hatalı girdiğimiz için satamiyoruz dediler. Bende ürünü fiyatını göstererek satıyorsaniz bu kanunen icap anlamına gelir benim ürünü alacağımı beyan edip ödemeyi yapmamla birlikte sözleşme kurulmuş sayılır. Dolayısıyla ürünü satmak zorundasınız aksi bir durum varsa bana mail atın dedim. Tüketici hh ve tüketici mahkemesine giderek ürünü sizden alirim hatta ürünü başka bi yerden alirim sizden aradaki farktan doğan zararimi alirim dedim sözleşmemiz var sonuçta dedim. Daha sonra biraz yumuşadım ve 10yildir aldıklarimi kayıtlardan kontrol ettirdim. Sonrada onayladilar.

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,686
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
Arkadaşlar yeni konu açmama gerek yok. Arkadaş burda maddeyi yazmış bende kabaca konuştuklarımi anlatayım. Öncelikle vatanı ben aradım ve ürünü onaylamanizi bekliyorum gidip alicam dedim onlarda ürünü fiyati hatalı girdiğimiz için satamiyoruz dediler. Bende ürünü fiyatını göstererek satıyorsaniz bu kanunen icap anlamına gelir benim ürünü alacağımı beyan edip ödemeyi yapmamla birlikte sözleşme kurulmuş sayılır. Dolayısıyla ürünü satmak zorundasınız aksi bir durum varsa bana mail atın dedim. Tüketici hh ve tüketici mahkemesine giderek ürünü sizden alirim hatta ürünü başka bi yerden alirim sizden aradaki farktan doğan zararimi alirim dedim sözleşmemiz var sonuçta dedim. Daha sonra biraz yumuşadım ve 10yildir aldıklarimi kayıtlardan kontrol ettirdim. Sonrada onayladilar.
Bir öncekinde ben de aynı şekilde iptal edemezsiniz hukuka aykırı diye bağırıp çağırmıştım onaylamışlardı. Bu sefer sakin konuştum iptal ederseniz THHye basvurucam dedim. İptal ettiler. Bağırıp, tehdit ederseniz telefonda hakkınızı ararsanız iptal etmiyolar onu anladım. Kibarlıktan asla anlamıyorlar.

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,958
İsim
tümen dağ
10yildir aldıklarimi kayıtlardan kontrol ettirdim. bu kısmı tam anlayamadım hocam

Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
enes furkan kayhan
10yildir aldıklarimi kayıtlardan kontrol ettirdim. bu kısmı tam anlayamadım hocam
Arayıp söyle iptal edilen siparişleri tekrar işleme koymuşsunuz müşteri mi ayırıyorsunuz ben sürekli müşterinizim THH ne şikayette bulunacağım dedikten 2 dakika sonra iptal varsa kaldırıyorlar işleme devam ediliyor.
Herkese hayırlı olsun.

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,958
İsim
tümen dağ
Arayıp söyle iptal edilen siparişleri tekrar işleme koymuşsunuz müşteri mi ayırıyorsunuz ben sürekli müşterinizim THH ne şikayette bulunacağım dedikten 2 dakika sonra iptal varsa kaldırıyorlar işleme devam ediliyor.
Herkese hayırlı olsun.
normal bir dille desem anlayışla karşılacayacklar mı

Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
enes furkan kayhan
normal bir dille desem anlayışla karşılacayacklar mı
Normal başlanıp sonrasında sert bir şekilde o zaman THH ye başvuracağım şeklinde söylendiğinde anlayış gösterirler emin ol :D
Çünkü başta aynı yalanları sıralıyorlar.
Müşteri ayrımı yapamazsınız elimde kanıtım var THH ye başvururum şeklinde konuşunuz.

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,958
İsim
tümen dağ
Normal başlanıp sonrasında sert bir şekilde o zaman THH ye başvuracağım şeklinde söylendiğinde anlayış gösterirler emin ol :D
Çünkü başta aynı yalanları sıralıyorlar.
Müşteri ayrımı yapamazsınız elimde kanıtım var THH ye başvururum şeklinde konuşunuz.
tamamdır hocam sağolun

brsokcu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
643
İsim
Barış Okçu
Vatan computeri arayıp haklarımı durumu ve müşteriler arasında yapılan ayrımcılığı anlattım iptal olan siparişi beklemeye aldılar pazartesi günü tarafıma ulaşacaklar ve muhtemelen iptal etmeyecekler.

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,084
İsim
Mehmet Yılmaz
Herkese hayırlı olsun.
Dostum iptal edilen siparişi tekrar nasıl onaylıyorlar daha demin bende aradım iptal edilen ürünü tekrar onaylayamacaklarını söylediler

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,993
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Astronomi, Uzay, Bilim, Fizik, Kimya, Biyoloji, Matematik, Geometri, Elektromanyetizma, Kuantum Fiziği, Parçacık Fiziği, Nükleer Fizik, Astrofizik, Yapay Zeka, Teknoloji, Elektrik ve Elektronik, İnsan Beyni, Mekanik, Elektrikli Otomobiller, İçten Yanmalı Otomobiller, Motosikletler, Jet Motorları, Roket Motorları, Uçaklar, Uzay Mekikleri, Kitaplar, Filmler, Diziler, Psikoloji, Felsefe, Akustik ve Elektro Gitar, Arduino, Python, Java, Javascript, Pascal, PHP, Fortran, C, C#, C++, Bilgisayar Yazılımları ve Bilgisayar Donanımları, Windows İşletim Sistemleri, Linux İşletim Sistemleri ve Dağıtımları, macOS İşletim Sistemleri, Laptoplar, Telefonlar, Apple Ürünleri, Kameralar, Fotoğraflar, Borsa, Yatırım, Kripto Para, Fitness, Kalistenik..
Instagram
_furkan.krgl_
Steam
(1021294255)
Twitter
FurkanKrgle
Facebook
furkan.karagulle.7399
Discord
furkankaragulle#1763
Reddit
reddit.com/user/Complete-Flow9113