❌İndirim Bitti! ASUS TUF RTX 5070TI - Amazon Germany - 55554

Gecen ay amazon yurtdisindan 4000tllik bir urun aldim. O urunde 30 euro sinirini geciyordu. Gumruge takilmadan ulasti urun.

Benzer fiyatlara alt modellerin satildigi durumda bu fiyat iyi gorunuyor.

Alıntıyı görüntüle

knk amazon asistanla konuştum bunlar takılyıor demişti bana

Bence donanım arşivi forum için 55k'nı feda et eğer gelirse alacak insanlarda alsın.

Tam feda diyip alacakken stok bitmis. :unsure:

Kasım ayında benzer bir konu olmuştu ve amazon desteğe yazmıştım.

1767102953849.webp

Bu tarz bir cevap almıştım.

Ben 1-2 sene önce sipariş vermiştim 1 hafta sonra otomatik iptal ettiler alacağım kartın fiyatı da artmıştı bence almayın iptal olma ihtimali yüksek paranızda yok yere bekletiliyor.

gümrük mevzuatından haberdar olmayan bir arkadaşımız açmış konuyu galiba

bu tip ürünler satışa açık durumda olsa bile alınca direk iptal oluyor, şaş kaza gönderilirse gümrükte ürün kadar vergisi cartı curtu ile noterde uğraşırsınız üstüne garantisi de burada geçmiyor.

gümrük mevzuatından haberdar olmayan bir arkadaşımız açmış konuyu galiba

bu tip ürünler satışa açık durumda olsa bile alınca direk iptal oluyor, şaş kaza gönderilirse gümrükte ürün kadar vergisi cartı curtu ile noterde uğraşırsınız üstüne garantisi de burada geçmiyor.

Yok mevzuati falan hic bilmiyorum hocam. O yuzden gecen ay 3700tl lik siparis verdim. 2 hafta icinde teslim edildi.

Screenshot 2025-12-30 at 17.46.12.webp

Yok mevzuati falan hic bilmiyorum hocam. O yuzden gecen ay 3700tl lik siparis verdim. 2 hafta icinde teslim edildi.

Alıntıyı görüntüle
İyi cesaret valla. Önden vergi de ödememişsiniz. Teslimatta gümrükte veya Ptt ile kapıda falan mı ödendi yoksa hiç mi ödenmedi? Kargo hareketleri kısmını da gösterebilir misiniz?

İyi cesaret valla. Önden vergi de ödememişsiniz. Teslimatta gümrükte veya Ptt ile kapıda falan mı ödendi yoksa hiç mi ödenmedi? Kargo hareketleri kısmını da gösterebilir misiniz?

Aras kargoyla herhangi bir odeme olmadan teslim edildi.

Screenshot 2025-12-30 at 18.12.16.webp

Geri