knk amazon asistanla konuştum bunlar takılyıor demişti banaBenzer fiyatlara alt modellerin satildigi durumda bu fiyat iyi gorunuyor.
Alıntıyı görüntüle
ASUS TUF-RTX5070TI-O16G-WHITE-GAMING-NVIDIA-GEFORCE-RTX 5070 TI-16GB GDDR7-256bit-OC-2xHDMI-3xDP-RGB-DLSS4 EKRAN KARTI : Amazon.com.tr
ASUS TUF-RTX5070TI-O16G-WHITE-GAMING-NVIDIA-GEFORCE-RTX 5070 TI-16GB GDDR7-256bit-OC-2xHDMI-3xDP-RGB-DLSS4 EKRAN KARTI : Amazon.com.trwww.amazon.com.tr
gümrük mevzuatından haberdar olmayan bir arkadaşımız açmış konuyu galiba
bu tip ürünler satışa açık durumda olsa bile alınca direk iptal oluyor, şaş kaza gönderilirse gümrükte ürün kadar vergisi cartı curtu ile noterde uğraşırsınız üstüne garantisi de burada geçmiyor.
İyi cesaret valla. Önden vergi de ödememişsiniz. Teslimatta gümrükte veya Ptt ile kapıda falan mı ödendi yoksa hiç mi ödenmedi? Kargo hareketleri kısmını da gösterebilir misiniz?Yok mevzuati falan hic bilmiyorum hocam. O yuzden gecen ay 3700tl lik siparis verdim. 2 hafta icinde teslim edildi.
Akvaryum CO2 Regülatörü DC Solenoid rcık Sayacı W21.8 Arayüzü ile Çift Kademeli Ayarlanabilir Çıkış Basıncı : Amazon.com.tr
Akvaryum CO2 Regülatörü DC Solenoid rcık Sayacı W21.8 Arayüzü ile Çift Kademeli Ayarlanabilir Çıkış Basıncı : Amazon.com.trwww.amazon.com.tr
Alıntıyı görüntüle
İyi cesaret valla. Önden vergi de ödememişsiniz. Teslimatta gümrükte veya Ptt ile kapıda falan mı ödendi yoksa hiç mi ödenmedi? Kargo hareketleri kısmını da gösterebilir misiniz?
Klavyeleri vergisiz getiren kargo şirketlerinden biri galiba. Şansınız yaver gitmiş. Keşke hep böyle olsa.