DeadlyPants
80+
Fiyatı iyi, Güzel model, garantisi de varmış.
Furmark testi var mı ? Sıcaklığında falan sorun yoksa alınır. Servis raporunda ne işlem yapıldığı yazıyor mu ? Sadece termal bakımı yapıldıysa iyi.
tabii ki 2. el herzaman risktir.Furmark testi ( 10dk ) görmeden kart almayın.
10dk testte 75 derece altında kalabiliyorsa otomatik fan hızlarında problem yok .
serviste gitmiş fan ve bakımları yapılıp geri gelmiş kart sorunsuz şekilde.Bende görmüstüm bu ilanı beni kıllandıran şey hocam garanti olan yeriydi.
Çok kötü yorumlar almış.
Hem Google,hem forum,hem de şikayet varda ki yorumlar yüzünden.
Beta Plus Teknoloji güvenilir mi - Google'da Ara
www.google.comTrendyol Betaplus satıcısı güvenilir mi?
Arkadaşlar ASUS VP249QGR monitör almayı düşünüyorum fakat bu satıcı için iyi yorumlar okumuyorum. Ölü piksel olayı çok yaşanıyormuş. Teşhir, yenilenmiş ürün olduğu söyleniyor. Tereddütte kaldım. ViewSonic'e yöneldim. Sizce ne yapmalıyım, hangisini almalıyım? Kafam karıştı. Alan arkadaşlar da...www.google.comBeta Plus Teknoloji - Şikayetvar
Beta Plus Teknoloji şikayet, iletişim, Beta Plus Teknoloji yorumları ve müşteri hizmetleri şikayetleri için tıklayın! Beta Plus Teknoloji için yazılan t...www.sikayetvar.com
Yok hocam istediğinizi yapabilirsiniz,ben fikrimi belirttim sadece.serviste gitmiş fan ve bakımları yapılıp geri gelmiş kart sorunsuz şekilde.