Neler Yeni

Çözüldü✓ Asus TUF VG249Q ALINIR MI?

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,537
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam
haktanugur3
Twitter
haktanugur3
Discord
haktanugur3
Reddit
haktanugur3
arkadaslar bu fiyat araliginda daha uygunu var mi? Ben bunu cok begendim bayadir istedigim bir monitor. monitor
1400 TL'ye aldım memnunum gayet iyi özellikle ekranının canlılığı iyi ama cd si 300 filan olabilirmiş.

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,537
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam
haktanugur3
Twitter
haktanugur3
Discord
haktanugur3
Reddit
haktanugur3

muhkya

80+ Bronze
Ben bunu aldim sizede bunu tavsiye ederim 400 lira fark ile 27" pivot v.s gibi ek ozellikleride var ben gayet sevdim cok iyi

https://www.amazon.com.tr/dp/B07KP3...11062-21&utm_source=reflink2&utm_campaign=387

Fireable

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
692
İsim
Alper Parlak
Ben bunu aldim sizede bunu tavsiye ederim 400 lira fark ile 27" pivot v.s gibi ek ozellikleride var ben gayet sevdim cok iyi

https://www.amazon.com.tr/dp/B07KP3...11062-21&utm_source=reflink2&utm_campaign=387
27 inçte 1080P bi tık gözü rahatsız etmez mi?

Kemo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
Kamil Tutal
arkadaslar bu fiyat araliginda daha uygunu var mi? Ben bunu cok begendim bayadir istedigim bir monitor. monitor
Açıkçası ben 165hz arıyorum bir haftadır. Ancak bu ürün kafamı bir hayli karıştırdı. Asus kalitesi, bolca kaliteli özellikle birleşmiş. Tek handikapı 144hz olması

Umut Kerem

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
201
İsim
Umut Kerem Azmaz
Bende uzun süredir monitör arıyorum tuf mu alsam asus mu arasında kaldım yardım eder misiniz ?

Ybeyaz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Yusuf Beyaz
Daha bugün geldi kargo hocam. Kurcalıyorum birkaç saattir. On numara beş yıldız. Yıllarca götürür. Mis gibi görüntü. Sinerji'den aldım. Gayet iyiydi kargo paketleme vs. Ölü piksel, ghosting, cloud falan yok. Tertemiz. Şiddetle tavsiye ederim.

theasff

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Asaf Kürkcü
candela yani parlaklık.
cok bir sey etkiler mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende uzun süredir monitör arıyorum tuf mu alsam asus mu arasında kaldım yardım eder misiniz ?
hocam ben bir tik daha tuf taraftariyim forumdaki arkadaslar da cogunlukla tavsiye ediyor sanirim alacagim.

Daha bugün geldi kargo hocam. Kurcalıyorum birkaç saattir. On numara beş yıldız. Yıllarca götürür. Mis gibi görüntü. Sinerji'den aldım. Gayet iyiydi kargo paketleme vs. Ölü piksel, ghosting, cloud falan yok. Tertemiz. Şiddetle tavsiye ederim.
Hayirli olsun hocam. Darisi basima. Iyi gunlerde kullaninn ben de alirsam yazacagim buraya

Furkanozr

80+ Silver
Hocalarım bende almayi düşünüyorum ama 11 Ekim amazon indirimlerinde daha uyguna veya bu fiyata daha iyisini gelirmi sizce

Ybeyaz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Yusuf Beyaz
cok bir sey etkiler mi?

hocam ben bir tik daha tuf taraftariyim forumdaki arkadaslar da cogunlukla tavsiye ediyor sanirim alacagim.

Hayirli olsun hocam. Darisi basima. Iyi gunlerde kullaninn ben de alirsam yazacagim buraya
Takılma kimseye hocam al geç memnun kalacaksın bu işler böyledir en iyisini alayım derken yaşlanıyorsun 😀

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,193
Üyeler
161,251
Son üye
Fktahsin
Top Bottom