Neler Yeni

Çözüldü✓ Asus TUF VG249Q ALINIR MI?

Ybeyaz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Yusuf Beyaz
Ustam birde 249Q1r modeli var o 165 hz ve aynı fiyat hangisini almalıyım
Hocam ağır fps oyuncusu değilseniz gereksiz olur. Ayrıca yenileme hızı arttıkça enerji tüketimi artar. Enerji tüketimi arttıkça ortaya çıkan ısı da artar. Dolayısıyla benim düşüncem bu devirde elimizdeki kartlarla 144hz idealdir. Üstü biraz fantezi gibi alana da neden aldın diyemeyiz elbette.

theasff

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Asaf Kürkcü
Hayırlı uğurlu olsun hocam en güzelini yaptın mevcut ekranlar içerisinde fiyatına göre çok iyidir. İps ekran, 144 Hz, renkler güzel, boyut güzel, ölü piksel, ışık sızması, ghosting yok. Paketleme taş gibi kargodan zerre endişe etme. Ben monitörü açar açmaz iyi ki almışım dedim. İnşallah uzun yıllar kullanırız. Tekrardan hayırlı uğurlu olsun
ayni sekilde sizede hocam hayirli ugurlu olsun kargo acar acmaz size de geri donusumu iletirim yardiminiz icin tesekkurler

muhkya

80+ Bronze
27 inçte 1080P bi tık gözü rahatsız etmez mi?
Bence 24" küçük eğer yaslanacaksanız 27" çok güzel ve rahat valorant oynuyorum mükemmel imkaniniz varsa teknosaya gidip bi bakın 24 ile 27 monitorlere ben oyle karar verdim ve şuan doğru karar verdigimi anliyorum :)

Fireable

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
692
İsim
Alper Parlak
Bence 24" küçük eğer yaslanacaksanız 27" çok güzel ve rahat valorant oynuyorum mükemmel imkaniniz varsa teknosaya gidip bi bakın 24 ile 27 monitorlere ben oyle karar verdim ve şuan doğru karar verdigimi anliyorum :)
Yakından bakıyorsanız pikselleri sayabiliyorsunuz 27 inçte 1080P kullanınca. Arkadaşım aldı pişman oldu.

muhkya

80+ Bronze
Yakından bakıyorsanız pikselleri sayabiliyorsunuz 27 inçte 1080P kullanınca. Arkadaşım aldı pişman oldu.
:D alakasi yok 24 inç olsa cidden bu kadar zevk vermezdi her oyunu rahat oynayabiliyorum film izlerken cinema moduna alinca cok guzel izleyebiliyorum yani sizin dediğinizi koskoca firmalar dusunememişmide 27 inç e 1080 p koymuş hemen hemen her markada var bu ve ben tavsiye ederim mükemmel cidden bundan sonra 27" altini kullanmam

Ybeyaz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Yusuf Beyaz
:D alakasi yok 24 inç olsa cidden bu kadar zevk vermezdi her oyunu rahat oynayabiliyorum film izlerken cinema moduna alinca cok guzel izleyebiliyorum yani sizin dediğinizi koskoca firmalar dusunememişmide 27 inç e 1080 p koymuş hemen hemen her markada var bu ve ben tavsiye ederim mükemmel cidden bundan sonra 27" altini kullanmam
Sayın hocam 24" ve 27" 1080p iki monitörü yan yana koyup 27" daha iyi görüntü veriyor diyebiliyorsanız sizin için büyük ekran, görüntü kalitesinden daha önemli demektir. Yani çok öznel bir yorum olur sizinki. Gerçekler bellidir. Aynı çözünürlükte ekranı büyütürsen görüntü bozulur. Buna kimse itiraz edemez.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,194
Üyeler
161,251
Son üye
Fktahsin
Top Bottom