bende rx6700 var uyumlu olmama gibi bir ihtimali var mıdır acaba?Arkadaşlar kutunun içinden sadece hdmi kablosu çıkıyormuş hdmi girişi ise 1.4 sıkıntı yaratırmı bu durum
hocam valla oyle yaptim siparisi verdim uzerinden bir saat gecti 1k fiyati artti gercekten zamaninda aldim sanirimTakılma kimseye hocam al geç memnun kalacaksın bu işler böyledir en iyisini alayım derken yaşlanıyorsun
Hayırlı uğurlu olsun hocam en güzelini yaptın mevcut ekranlar içerisinde fiyatına göre çok iyidir. İps ekran, 144 Hz, renkler güzel, boyut güzel, ölü piksel, ışık sızması, ghosting yok. Paketleme taş gibi kargodan zerre endişe etme. Ben monitörü açar açmaz iyi ki almışım dedim. İnşallah uzun yıllar kullanırız. Tekrardan hayırlı uğurlu olsunhocam valla oyle yaptim siparisi verdim uzerinden bir saat gecti 1k fiyati artti gercekten zamaninda aldim sanirim
Hocam 24 inç olduğu için pixelleri sırıtıyor mu bazıları 1080P için 21 inç den yukarısı alınmaz diyorlar pixeller sayılıyormuşHayırlı uğurlu olsun hocam en güzelini yaptın mevcut ekranlar içerisinde fiyatına göre çok iyidir. İps ekran, 144 Hz, renkler güzel, boyut güzel, ölü piksel, ışık sızması, ghosting yok. Paketleme taş gibi kargodan zerre endişe etme. Ben monitörü açar açmaz iyi ki almışım dedim. İnşallah uzun yıllar kullanırız. Tekrardan hayırlı uğurlu olsun
27 inç kullanıyorum onda bile böyle bir şey yok.Hocam 24 inç olduğu için pixelleri sırıtıyor mu bazıları 1080P için 21 inç den yukarısı alınmaz diyorlar pixeller sayılıyormuş
Geçen sene asusu almaya gidip bu manitörü aldım ve çok memnunum iyi ki almışım vatan çalışanı sayesinde beni buna sürüklemişti ve herşeyini bir güzel anlatmıştı, göz ile örneklerle çok iyi bir manitör.linke giderseniz ghostingin olmadığını 144hz ve 1ms'i dibine kadar verdiğini göreceksinki ve zaten ULMB gibi teknolojilerde var galiba paneli çok iyi bu monitörün.
Asla öyle bir şey yok hocam için rahat olsun. Monitörün dibine girersen bir ihtimal ama o da uzun süre bakamayacağın kadar yakınlıktan bahsediyorum. Film izledim şimdi filmdeki performans da çok iyi. Tek bir kötü yanı var keşke kutudan displayport kablosu çıksaydı dedim. O da en kalitelisi 200 TL. Onun dışında bir eksiği yok. 24" çok iyi bir boyut 1080P için. 27"te dediğiniz olay oluyor ona bir şey diyemem.Hocam 24 inç olduğu için pixelleri sırıtıyor mu bazıları 1080P için 21 inç den yukarısı alınmaz diyorlar pixeller sayılıyormuş
Muhtemelen çok benzerdir hocam zaten iki marka da bu konuda güzel işler yapıyorlar.Geçen sene asusu almaya gidip bu manitörü aldım ve çok memnunum iyi ki almışım vatan çalışanı sayesinde beni buna sürüklemişti ve herşeyini bir güzel anlatmıştı, göz ile örneklerle çok iyi bir manitör.
Lg bir tık daha hoşuma gitti benim ve daha canlı kaldı, zaten yukarıda arkadaş da atmış video.Asla öyle bir şey yok hocam için rahat olsun. Monitörün dibine girersen bir ihtimal ama o da uzun süre bakamayacağın kadar yakınlıktan bahsediyorum. Film izledim şimdi filmdeki performans da çok iyi. Tek bir kötü yanı var keşke kutudan displayport kablosu çıksaydı dedim. O da en kalitelisi 200 TL. Onun dışında bir eksiği yok. 24" çok iyi bir boyut 1080P için. 27"te dediğiniz olay oluyor ona bir şey diyemem.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Muhtemelen çok benzerdir hocam zaten iki marka da bu konuda güzel işler yapıyorlar.
İkisini de gördüğünüz için sizin fikriniz daha güvenilir hocam. Ben iki ürünün de sahibini üzmeyeceğini düşünüyorum.Lg bir tık daha hoşuma gitti benim ve daha canlı kaldı, zaten yukarıda arkadaş da atmış video.
Ustam birde 249Q1r modeli var o 165 hz ve aynı fiyat hangisini almalıyımAsla öyle bir şey yok hocam için rahat olsun. Monitörün dibine girersen bir ihtimal ama o da uzun süre bakamayacağın kadar yakınlıktan bahsediyorum. Film izledim şimdi filmdeki performans da çok iyi. Tek bir kötü yanı var keşke kutudan displayport kablosu çıksaydı dedim. O da en kalitelisi 200 TL. Onun dışında bir eksiği yok. 24" çok iyi bir boyut 1080P için. 27"te dediğiniz olay oluyor ona bir şey diyemem.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Muhtemelen çok benzerdir hocam zaten iki marka da bu konuda güzel işler yapıyorlar.