Neler Yeni

Çözüldü✓ Asus TUF VG249Q ALINIR MI?

Furkanozr

80+ Silver
Arkadaşlar kutunun içinden sadece hdmi kablosu çıkıyormuş hdmi girişi ise 1.4 sıkıntı yaratırmı bu durum

sefagkts

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Sefa Göktaş
Instagram
sefa_gkts
Twitter
sefa_gkts
Facebook
sefa753
Kullanıyorum gayet memnunum içinde hdmi var dp yok ama 144 veriyor hdmi ile. Ben yinede dp aldım bir şey değişmedi daha iyi denildiği için aldım diyebilirim.

theasff

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Asaf Kürkcü
Takılma kimseye hocam al geç memnun kalacaksın bu işler böyledir en iyisini alayım derken yaşlanıyorsun 😀
hocam valla oyle yaptim siparisi verdim uzerinden bir saat gecti 1k fiyati artti gercekten zamaninda aldim sanirim

Ybeyaz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Yusuf Beyaz
hocam valla oyle yaptim siparisi verdim uzerinden bir saat gecti 1k fiyati artti gercekten zamaninda aldim sanirim
Hayırlı uğurlu olsun hocam en güzelini yaptın mevcut ekranlar içerisinde fiyatına göre çok iyidir. İps ekran, 144 Hz, renkler güzel, boyut güzel, ölü piksel, ışık sızması, ghosting yok. Paketleme taş gibi kargodan zerre endişe etme. Ben monitörü açar açmaz iyi ki almışım dedim. İnşallah uzun yıllar kullanırız. Tekrardan hayırlı uğurlu olsun

Furkanozr

80+ Silver
Hayırlı uğurlu olsun hocam en güzelini yaptın mevcut ekranlar içerisinde fiyatına göre çok iyidir. İps ekran, 144 Hz, renkler güzel, boyut güzel, ölü piksel, ışık sızması, ghosting yok. Paketleme taş gibi kargodan zerre endişe etme. Ben monitörü açar açmaz iyi ki almışım dedim. İnşallah uzun yıllar kullanırız. Tekrardan hayırlı uğurlu olsun
Hocam 24 inç olduğu için pixelleri sırıtıyor mu bazıları 1080P için 21 inç den yukarısı alınmaz diyorlar pixeller sayılıyormuş

Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Enes Aslan
linke giderseniz ghostingin olmadığını 144hz ve 1ms'i dibine kadar verdiğini göreceksinki ve zaten ULMB gibi teknolojilerde var galiba paneli çok iyi bu monitörün.
Geçen sene asusu almaya gidip bu manitörü aldım ve çok memnunum iyi ki almışım vatan çalışanı sayesinde beni buna sürüklemişti ve herşeyini bir güzel anlatmıştı, göz ile örneklerle çok iyi bir manitör.

Ybeyaz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Yusuf Beyaz
Hocam 24 inç olduğu için pixelleri sırıtıyor mu bazıları 1080P için 21 inç den yukarısı alınmaz diyorlar pixeller sayılıyormuş
Asla öyle bir şey yok hocam için rahat olsun. Monitörün dibine girersen bir ihtimal ama o da uzun süre bakamayacağın kadar yakınlıktan bahsediyorum. Film izledim şimdi filmdeki performans da çok iyi. Tek bir kötü yanı var keşke kutudan displayport kablosu çıksaydı dedim. O da en kalitelisi 200 TL. Onun dışında bir eksiği yok. 24" çok iyi bir boyut 1080P için. 27"te dediğiniz olay oluyor ona bir şey diyemem.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Geçen sene asusu almaya gidip bu manitörü aldım ve çok memnunum iyi ki almışım vatan çalışanı sayesinde beni buna sürüklemişti ve herşeyini bir güzel anlatmıştı, göz ile örneklerle çok iyi bir manitör.
Muhtemelen çok benzerdir hocam zaten iki marka da bu konuda güzel işler yapıyorlar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Enes Aslan
Asla öyle bir şey yok hocam için rahat olsun. Monitörün dibine girersen bir ihtimal ama o da uzun süre bakamayacağın kadar yakınlıktan bahsediyorum. Film izledim şimdi filmdeki performans da çok iyi. Tek bir kötü yanı var keşke kutudan displayport kablosu çıksaydı dedim. O da en kalitelisi 200 TL. Onun dışında bir eksiği yok. 24" çok iyi bir boyut 1080P için. 27"te dediğiniz olay oluyor ona bir şey diyemem.

Muhtemelen çok benzerdir hocam zaten iki marka da bu konuda güzel işler yapıyorlar.
Lg bir tık daha hoşuma gitti benim ve daha canlı kaldı, zaten yukarıda arkadaş da atmış video.

Ybeyaz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Yusuf Beyaz
Lg bir tık daha hoşuma gitti benim ve daha canlı kaldı, zaten yukarıda arkadaş da atmış video.
İkisini de gördüğünüz için sizin fikriniz daha güvenilir hocam. Ben iki ürünün de sahibini üzmeyeceğini düşünüyorum.

Furkanozr

80+ Silver

Ustam birde 249Q1r modeli var o 165 hz ve aynı fiyat hangisini almalıyım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,196
Üyeler
161,251
Son üye
Fktahsin
Top Bottom