Neler Yeni

Asus tuf vg24vq Monitörde 1 Saniyelik Görüntü Kaybı

xKiritox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Adnan Uçal
Arkadaşlar donanım arşivi youtube videosundan gördüğüm Asus Tuf vg24vq monitörü aldım. 3 gündür elimde olan monitör oyunları kapattıktan sonra anlık,1 saniyelik görüntüde gidip gelme sorunu yaşatıyor. Ekran kartım Sapphire Radeon RX5500 XT ve ekran kartı sürücülerimde güncel. Kablo olarak da ürünün kutusundan çıkan dp kablosunu kullanıyorum. Bu sorunu daha önce yaşayan var mı acaba ?

Kerem Işık

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar donanım arşivi youtube videosundan gördüğüm Asus Tuf vg24vq monitörü aldım. 3 gündür elimde olan monitör oyunları kapattıktan sonra anlık,1 saniyelik görüntüde gidip gelme sorunu yaşatıyor. Ekran kartım Sapphire Radeon RX5500 XT ve ekran kartı sürücülerimde güncel. Kablo olarak da ürünün kutusundan çıkan dp kablosunu kullanıyorum. Bu sorunu daha önce yaşayan var mı acaba ?
ya kablolar yada ekran kartındandır :d kabloları bi kontrol et derim

QCerberusQ

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
594
İsim
Furkan Enes Kaplan
Bende asus vg249q1r vardı aynı sorun bende de vardı oyunlarda 1 saniyeliğine kapanıp açılıyor du ekran ölü piksel var diye iade ettim aoc aldım ve şuan hiçbir sorun yok büyük ihtimal monitörü de sorun var

songokutr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,244
İsim
haro
Asus ve TUF ibaresi yan yana gelince sorun kaçınılmazdır :(. Özellikle monitörler de.

xKiritox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Adnan Uçal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ya kablolar yada ekran kartındandır :d kabloları bi kontrol et derim
Başka dp kablom yok ama söküp taktım sıfırdan tekrar bağladım hala devam ediyor sorun. Acaba sorun panel kaynaklı olabilir mi ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende asus vg249q1r vardı aynı sorun bende de vardı oyunlarda 1 saniyeliğine kapanıp açılıyor du ekran ölü piksel var diye iade ettim aoc aldım ve şuan hiçbir sorun yok büyük ihtimal monitörü de sorun var
İtopyadan aldım iade işlemleri bile çok zorlayacak gibi acaba aynı ürünün değişimi olma şansı varmıdır. Bir bilginiz varmı ?

QCerberusQ

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
594
İsim
Furkan Enes Kaplan
Başka dp kablom yok ama söküp taktım sıfırdan tekrar bağladım hala devam ediyor sorun. Acaba sorun panel kaynaklı olabilir mi ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

İtopyadan aldım iade işlemleri bile çok zorlayacak gibi acaba aynı ürünün değişimi olma şansı varmıdır. Bir bilginiz varmı ?
Hiç bilmiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,441
Üyeler
167,313
Son üye
swdnz0
Top Bottom