Çözüldü✓ Asus TUF VG27AQ3A Tuşlar Kilitlendi

Emir__8

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
512
vg27aq3a monitöründe arkasındaki tuşları kilitleme özelliği var (kapatma tuşu da dahil) tuşları bir iş için kilitledim ilk defa bu özelliği denedim ama normalde x tuşuna 5 saniye basınca kilidin açılması gerek yani kullanım klavuzunda öyle yazıyor ama bende açılmadı birşeyi yanlışmı yapıyorum acaba bilmiyorum yardım ederseniz sevinirim kullanım klavuzunda yazanıda aşşağıya bırakıyorum:

X: düğme:• OSD menü öğesinden çıkar.• Monitör bekleme moduna girdiğinde veya “SİNYAL YOK” mesajı görüntülendiğinde giriş seçim çubuğunu görüntüler.• 5 saniye süreyle uzun basıldığında Tuş Kilidi işlevini açık ve kapalı arasında değiştirir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Nasıl açıcam

direk 5 saniyemi basıyorsun yoksa 1 kez basıp ardından 1 kez daha basarak 5 sanıye mı tutuyorsun ? aynı monıtor bendede var denemedım ama ıstersen ıkıncı yontemı dene

Hocam joystick tuşunu aşağı yönde 5sn basılı tut. Bende ki modelde o şekilde sen dene aşağı yukarı 5sn boyunca.

direk 5 saniyemi basıyorsun yoksa 1 kez basıp ardından 1 kez daha basarak 5 sanıye mı tutuyorsun ? aynı monıtor bendede var denemedım ama ıstersen ıkıncı yontemı dene
Direk 5 saniye basılı tuttum ama diğer yöntemi de deneyeyim hemen

Hocam joystick tuşunu aşağı yönde 5sn basılı tut. Bende ki modelde o şekilde sen dene aşağı yukarı 5sn boyunca.
Bakayım

Direk 5 saniye basılı tuttum ama diğer yöntemi de deneyeyim hemen

Bakayım
Tamamdır joystick ile oldu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,927
Üyeler