bluetooth ihtiyaçları yoktur belki ondan alıyorlardırBluetooth desteği yok anladığım kadarıyla ben bunu uygun diye alsam sadece wifi için pek işime yaramıyor. pc ye kabloyla bağlı zaten modem. alacak arkadaşlar ne amaçla alıyorlar. bilgilendirir misiniz?
odama kablo cekmemek icinBluetooth desteği yok anladığım kadarıyla ben bunu uygun diye alsam sadece wifi için pek işime yaramıyor. pc ye kabloyla bağlı zaten modem. alacak arkadaşlar ne amaçla alıyorlar. bilgilendirir misiniz?
USB Wifi adaptör, dahili değil harici bir ağ bağdaştırıcı kartıdır; yani bilgisayarın veya laptopun içinde dahili gelen wireless ağ bağdaştırıcı kartın yerine dış ortamda harici olarak kullanılan bir wireless ağ bağdaştırıcı karttır.Bluetooth desteği yok anladığım kadarıyla ben bunu uygun diye alsam sadece wifi için pek işime yaramıyor. pc ye kabloyla bağlı zaten modem. alacak arkadaşlar ne amaçla alıyorlar. bilgilendirir misiniz?
Bende gözükmüyor vu Türkcell yahuAlıntıyı görüntüle
dahilmis abi
Selam konuyu teyit etmek adına Turkcell'e danıştım İlettikleri bu linkte kampanya için bir sayfa oluşturmuşlar https://t.co/3IPhEtqoLT faydalanabiliyorsunuz dediler benim gibi emin olamayan arkadaşların dikkatine bir de diğer ürünlerde bu linkte mevcut50 TL'ye bedava ama Asusun geri ödemesinde problem çıkabilir diye almıyorum