Neler Yeni

Yardım ASUS USB-N14 Wifi Adaptör Driver Kurma Sorunu? Bilen Veya Kullanan Varsa Lütfen Yardım??

Nicksiz

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,161
İsim
Musa
Arkadaşlar başlıkta yazdığı üzere bu adaptörü kullanıyorum. Asusun kendi sitesinde driverını yükledim ama kurmaya gelince altta gördüğünüz ekran çıkıyor. Lütfen Yardım edermisiniz?? Ayrıca bu driverı kurmasam bir farklılık olurmu, en azından öyle bir şey varsa kurmamada gerek kalmaz. Teşekkürler...
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar koskoca forumda çıkmadı bilen veya fikri olan biri. Lütfen yardım :D

Ekler

• Ekran Alıntısı01.PNG
    Ekran Alıntısı01.PNG
    89.2 KB · Hit: 171

!ROGStrix!

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Arkadaşlar başlıkta yazdığı üzere bu adaptörü kullanıyorum. Asusun kendi sitesinde driverını yükledim ama kurmaya gelince altta gördüğünüz ekran çıkıyor. Lütfen Yardım edermisiniz?? Ayrıca bu driverı kurmasam bir farklılık olurmu, en azından öyle bir şey varsa kurmamada gerek kalmaz. Teşekkürler...
Asusun sitesindenmi bide kendi işletim.sistemini seç değişmezse hepsini teker teker dene

Nicksiz

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,161
İsim
Musa
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Asusun sitesindenmi bide kendi işletim.sistemini seç değişmezse hepsini teker teker dene
başta yaparken öyle yaptım zatn. Silip yenidenmi yüklememi istiyorsun

Ouzkskn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,345
İsim
....
Şöyle dene birde. Aygıt yöneticisinden cihaza sağ tıkla. Sürücü güncelleştir dedikten sonra. O klasörü göster böyle yüklemeyi dene. Software fazla önemli değil ise.

!ROGStrix!

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Sonra aşısın sitesine gir ×64 işlerim sistem ise bide isletim sistemi neyse onu sec sorun kalkar veya bizim dilimiz desteklemiyor

Şöyle dene birde. Aygıt yöneticisinden cihaza sağ tıkla. Sürücü güncelleştir dedikten sonra. O klasörü göster böyle yüklemeyi dene. Software fazla önemli değil ise.
Aynen +1

Nicksiz

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,161
İsim
Musa
hmm mantıklı denicem hemen

Sonra aşısın sitesine gir ×64 işlerim sistem ise bide isletim sistemi neyse onu sec sorun kalkar veya bizim dilimiz desteklemiyor

Aynen +1
ewt dil desteklemiyor olabilir

DEDİĞİNİZ GİBİ AYGIT SÜRÜCÜSÜNDEN KONTROL ETTİM SON SÜRÜM YÜKLÜYMÜŞ ZATEN. TEŞEKKÜRLER :)

OsmanYmr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Osman Yağmur
hmm mantıklı denicem hemen

ewt dil desteklemiyor olabilir

DEDİĞİNİZ GİBİ AYGIT SÜRÜCÜSÜNDEN KONTROL ETTİM SON SÜRÜM YÜKLÜYMÜŞ ZATEN. TEŞEKKÜRLER :)

Cihaz çalıştımı bende aynı şeyleri yaptım ama çalışmadı anlattığınız sorunlar bende de var

Nicksiz

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,161
İsim
Musa
Cihaz çalıştımı bende aynı şeyleri yaptım ama çalışmadı anlattığınız sorunlar bende de var
Benimki sorun değildi aslında. Direk takınca çalışmıştı ama ben genede driver'ını indirmek istemiştim. Yapamayınca vazgeçtim ve ilk halindeki gibi kullanmaya devam ediyorum. Win10 kullanıyorsan bir şey yapmana gerek yok zaten direk taktınmı çalışır. Hangi windowsu kullanıyorsun?

OsmanYmr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Osman Yağmur
Benimki sorun değildi aslında. Direk takınca çalışmıştı ama ben genede driver'ını indirmek istemiştim. Yapamayınca vazgeçtim ve ilk halindeki gibi kullanmaya devam ediyorum. Win10 kullanıyorsan bir şey yapmana gerek yok zaten direk taktınmı çalışır. Hangi windowsu kullanıyorsun?
En son sürümü kullanıyorum ve ben taktığımdan beri hiç çalışmadı sürücü kurmaya çalıştım saatlerce aynı paylaştığınız reism gibi bi ekran geldi

En son sürümü kullanıyorum ve ben taktığımdan beri hiç çalışmadı sürücü kurmaya çalıştım saatlerce aynı paylaştığınız reism gibi bi ekran geldi
Windows halen bu cihaz için sınıf yapılandırmasını ayarlıyor. (Kod 56)

aygıt yönetisinde de bu hata var

Son düzenleme:

Nicksiz

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,161
İsim
Musa

Windows halen bu cihaz için sınıf yapılandırmasını ayarlıyor. (Kod 56)

aygıt yönetisinde de bu hata var
Dostum hangi windows sürümünü kullanıyorsun?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,018,831
Üyeler
161,506
Son üye
LastLight95