Asus VG248QG Alınır Mı?

deTTz2

80+
Reaksiyon skoru
7
Bütçe
1850
Herkese merhaba. Asus VG248QG adlı monitörü almak istiyorum. Bir hafta önce Hepsiburada'da 1.707 TL'ye düşmüştü kaçırdım. Şimdi Amazon'da 1.848 TL. Almalımıyım yoksa fiyatı daha düşer mi?

Gereksiz pahalı.
150tl daha ver 240hz var.

Herkese merhaba. Asus VG248QG adlı monitörü almak istiyorum. Bir hafta önce Hepsiburada'da 1.707 TL'ye düşmüştü kaçırdım. Şimdi Amazon'da 1.848 TL. Almalımıyım yoksa fiyatı daha düşer mi?
İndirimden msi aoc vb, 165 hz bulabilirsin veya kalite takıntın yoksa acer 240 hz falan da alabilirsin. Oynayacağın oyunlara ve sistemine göre karar ver. Sistemin oyununda 240 fps çıkarmıyorsa, 240 hz e gerek yok

bi bak derim indirimde param olsa ben alacaktım hemde çok şık

bi bak derim indirimde param olsa ben alacaktım hemde çok şık
Pek bir indirimi yok gibi. 1700 tl ye 165 hz kaliteli mönitörler de var

Oynadığım oyunlarda 240 FPS alamıyorum zaten bu sebeple gerek duymadım.
Şu an fiyatı gayet güzel.
IPS panel 165HZ ve Pivot özelliği bulunuyor.

Şu an fiyatı gayet güzel.
IPS panel 165HZ ve Pivot özelliği bulunuyor.
Acer tavsiye etmiyorum. Çok kalitesiz. Yakın çevremde bile çok sıkıntısını çeken gördüm.
Onun yerine şuna baksın.

Acer tavsiye etmiyorum. Çok kalitesiz. Yakın çevremde bile çok sıkıntısını çeken gördüm.
Onun yerine şuna baksın.
Önerdiğin monitör gayet güzel fakat bu fiyatta IPS panel alınması gerektiğini düşünüyorum.

İncelemelerine çok baktım yabancı kanallarda da var.
Bir eksiğini görmedim şahsen.
'Acer' diye genelleme yapmak saçma olur bir sürü monitörü var.

Önerdiğin monitör gayet güzel fakat bu fiyatta IPS panel alınması gerektiğini düşünüyorum.

İncelemelerine çok baktım yabancı kanallarda da var.
Bir eksiğini görmedim şahsen.
'Acer' diye genelleme yapmak saçma olur bir sürü monitörü var.
Oyuncu mönitörü alıcak arkadaş. Ips deki gecikme sürelerini de biliyorsundur. Tabi alacak kişinin kararına kalmış ama acerin msi aoc dan daha kalitesiz olduğu aşikar

Oyuncu mönitörü alıcak arkadaş. Ips deki gecikme sürelerini de biliyorsundur. Tabi alacak kişinin kararına kalmış ama acerin msi aoc dan daha kalitesiz olduğu aşikar
IPS panel monitörleri oyuncu kullanamazmı? :D

Forza gibi oyunlarda oyun zevkini en üst kademeye çıkaracaktır.
E-spor oyunlarına gelirsek yani MS farkı, atıyorum 0.001 ile 0.005 arasındaki zaman farkını bir insan gözü algılayamaz.
MS değerine çok takılmamak lazım ki VA panelin MS tepkimeleri IPS panele çok yakındır.

IPS panel monitörleri oyuncu kullanamazmı? :D

Forza gibi oyunlarda oyun zevkini en üst kademeye çıkaracaktır.
E-spor oyunlarına gelirsek yani MS farkı, atıyorum 0.001 ile 0.005 arasındaki zaman farkını bir insan gözü algılayamaz.
MS değerine çok takılmamak lazım ki VA panelin MS tepkimeleri IPS panele çok yakındır.
ghosting ve gecikme değerleri va ve tn e göre çok yüksek ama dediğim gibi arkadaşın tercihi. Bir valorant veya cs de fark anlaşılır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,203,247
Üyeler
191,563
Son üye
omerrer
Geri