İndirimden msi aoc vb, 165 hz bulabilirsin veya kalite takıntın yoksa acer 240 hz falan da alabilirsin. Oynayacağın oyunlara ve sistemine göre karar ver. Sistemin oyununda 240 fps çıkarmıyorsa, 240 hz e gerek yokHerkese merhaba. Asus VG248QG adlı monitörü almak istiyorum. Bir hafta önce Hepsiburada'da 1.707 TL'ye düşmüştü kaçırdım. Şimdi Amazon'da 1.848 TL. Almalımıyım yoksa fiyatı daha düşer mi?
Pek bir indirimi yok gibi. 1700 tl ye 165 hz kaliteli mönitörler de varbi bak derim indirimde param olsa ben alacaktım hemde çok şık![]()
AOC 24G2U/BK Monitör
AOC 24G2U/BK Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Oynadığım oyunlarda 240 FPS alamıyorum zaten bu sebeple gerek duymadım.
bi tane sallarmısın link bende alıcam daPek bir indirimi yok gibi. 1700 TL ye 165 hz kaliteli mönitörler de var
Acer tavsiye etmiyorum. Çok kalitesiz. Yakın çevremde bile çok sıkıntısını çeken gördüm.Şu an fiyatı gayet güzel.ACER Xv240ypbmiiprx Nıtro 23.8” 165hz 1ms (2xhdmı,dp,freesync) Ips Full Hd Led Monitör Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
ACER Xv240ypbmiiprx Nıtro 23.8” 165hz 1ms (2xhdmı,dp,freesync) Ips Full Hd Led Monitör yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
IPS panel 165HZ ve Pivot özelliği bulunuyor.
Önerdiğin monitör gayet güzel fakat bu fiyatta IPS panel alınması gerektiğini düşünüyorum.Acer tavsiye etmiyorum. Çok kalitesiz. Yakın çevremde bile çok sıkıntısını çeken gördüm.
Onun yerine şuna baksın.
AOC 23.6" C24G2AE 165Hz 1ms 2xHDMI DP VGA VA FHD FreeSync Premium Curved Gaming Monitör | ITOPYA
AOC 23.6" C24G2AE 165Hz 1ms 2xHDMI DP VGA VA FHD FreeSync Premium Curved Gaming Monitör En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile C24G2AE ITOPYA'da.www.itopya.com
Oyuncu mönitörü alıcak arkadaş. Ips deki gecikme sürelerini de biliyorsundur. Tabi alacak kişinin kararına kalmış ama acerin msi aoc dan daha kalitesiz olduğu aşikarÖnerdiğin monitör gayet güzel fakat bu fiyatta IPS panel alınması gerektiğini düşünüyorum.
İncelemelerine çok baktım yabancı kanallarda da var.
Bir eksiğini görmedim şahsen.
'Acer' diye genelleme yapmak saçma olur bir sürü monitörü var.
IPS panel monitörleri oyuncu kullanamazmı?Oyuncu mönitörü alıcak arkadaş. Ips deki gecikme sürelerini de biliyorsundur. Tabi alacak kişinin kararına kalmış ama acerin msi aoc dan daha kalitesiz olduğu aşikar
ghosting ve gecikme değerleri va ve tn e göre çok yüksek ama dediğim gibi arkadaşın tercihi. Bir valorant veya cs de fark anlaşılırIPS panel monitörleri oyuncu kullanamazmı?
Forza gibi oyunlarda oyun zevkini en üst kademeye çıkaracaktır.
E-spor oyunlarına gelirsek yani MS farkı, atıyorum 0.001 ile 0.005 arasındaki zaman farkını bir insan gözü algılayamaz.
MS değerine çok takılmamak lazım ki VA panelin MS tepkimeleri IPS panele çok yakındır.