- Katılım
- 4 Şubat 2022
- Mesajlar
- 50
- Reaksiyon skoru
- 14
- Bütçe
- 3000
ASUS VG249Q ve AOC 24G2U monitörleri arasında kaldım. Hangisinin daha iyi olduğu konusunda bilgi verebilecek birileri var mı?
ASUS VG249Q ve AOC 24G2U monitörleri arasında kaldım. Hangisinin daha iyi olduğu konusunda bilgi verebilecek birileri var mı?
Bu karşılaştırmaya göre öyle ahım şahım bir fark yok Al asus geç gitsin bence de.bence asus al 3k pahalı 24 inch içinAOC 24G2U/BK - Asus TUF Gaming VG249Q Karşılaştırması - Epey
Epey - AOC 24G2U/BK - Asus TUF Gaming VG249Q özellik ve fiyat karşılaştırmasıwww.epey.com
Ben ASUS'a İtopya'dan bakmıştım fakat gaminggen.tr sitesinde 2300TL'ye düşmüş fiyatı muhtemelen ASUS alacağım.Tek sıkıntı kutusundan DP kablosu çıkmaması.bence asus al 3k pahalı 24 inch içinAOC 24G2U/BK - Asus TUF Gaming VG249Q Karşılaştırması - Epey
Epey - AOC 24G2U/BK - Asus TUF Gaming VG249Q özellik ve fiyat karşılaştırmasıwww.epey.com
onu da alırsın artıkBen ASUS'a İtopya'dan bakmıştım fakat gaminggen.tr sitesinde 2300TL'ye düşmüş fiyatı muhtemelen ASUS alacağım.Tek sıkıntı kutusundan DP kablosu çıkmaması.
Şimdi baktımda paugge firmasının DP 1.4 kablosu çok tavsiye ediliyor.Yanında onu da alırım.onu da alırsın artık
paugge hdmı 2.0 var bende çok iiŞimdi baktımda paugge firmasının DP 1.4 kablosu çok tavsiye ediliyor.Yanında onu da alırım.
ASUS şuan da indirimle 2300TL,AOC 3000TL aradaki 700TL fark sRGB için değer mi?Monitörlerden hiç anlamam bu yüzden sRGB,AdobeRGB gibi şeyler nedir bilmiyorum?AOC'de sRGB ve Adobe RGB oranı yüksek bilgin olsun hocam.
Hocam bu ışık süzmesi meselesi benim bütçemdeki IPS monitörlerde çok bahsediliyor.Özellikle ASUS ve Samsung monitörlerde ışık ve renk problemi yaşayan çok var.En azından forumlarda bahseden çok.VG249Q kullanıcısıyım. Siyah ekranlarda ışık sızması var, ama sadece siyah ekranda belli oluyor.
Çoğu IPS panel de olan bir şey gerçi.
Memnunum oldukça. 24G2U'da oldukça kaliteli bir model.
asus vg249q kullanıcısıyım içinde ki hdmi ile 144hz alabiliyorum ve memnunum.ASUS VG249Q ve AOC 24G2U monitörleri arasında kaldım. Hangisinin daha iyi olduğu konusunda bilgi verebilecek birileri var mı?
Hocam renkleri daha canlı ve doğru veriyor. ASUS NTSC kullanıyor. Fakat 700 TL ödemezdim sanırımASUS şuan da indirimle 2300TL,AOC 3000TL aradaki 700TL fark sRGB için değer mi?Monitörlerden hiç anlamam bu yüzden sRGB,AdobeRGB gibi şeyler nedir bilmiyorum?