2 yıldır kullandığım monitör gayet memnunum.
Kendim 1 aydır kullanıyorum aşırı memnunum tavisye ederim. Kaçırmadan alın bu fiyattan.2 yıldır kullandığım monitör gayet memnunum.
Aga bu monitörde ghosting vardı. (27 inç olanında da olabilir tam hatırlamıyorum)2 yıldır kullandığım monitör gayet memnunum.
Benim monitörde yok, bu modelde ghosting yaşayan birine de rastlamadım, elmb açında paneli tn gibi yapıyor tepkime süresi filan daha da düşüyor.Aga bu monitörde ghosting vardı. (27 inç olanında da olabilir tam hatırlamıyorum)
O zaman 27 inç olanında var. Aşırı derece vardı. Eskiden 5500tl gibi bir fiyatı vardı, geçen sene olması lazım.Benim monitörde yok, bu modelde ghosting yaşayan birine de rastlamadım, elmb açında paneli tn gibi yapıyor tepkime süresi filan daha da düşüyor.
2 defa çıktı geri gönderdim . 3.ye stok yok dediler. (6k idi ozaman)hepsi burada 1 tane ölü pixel çıksa bile iade alıyor mu acaba veya değişim yapıyor mu
hepsi buradadan mı aldın.2 defa çıktı geri gönderdim . 3.ye stok yok dediler. (6k idi ozaman)
satıcı Hepsiburada idihepsi buradadan mı aldın.
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu monitör ile 360 hz arasında çok gibip geliyorum
anladım teşekkürler ozaman. stokta olmayınca iade alıyolar sanırım. bu monitör ile 360 hz arasında gidip geliyorum. 2 katı fiyat farkı varsatıcı Hepsiburada idi