dayanağınız nedir ? neye göre tavsiye edilmiyor ? kaymak gibi monitör alınabilir.27 inch 1080p olan monitör ise pek tavsiye edilmiyor.
Bu gönderiyi gördükten sonra forumda bu monitör için açılmış diğer konulara baktım. Okuduklarımdan pek tavsiye edildimediğini gördüğüm için öyle yazdım.monitör iyi de de daha iyileri seçilebilir büyük monitör takıntınız yoksa asus vg249q1r de bakabilirsiniz, bütçe belirtirseniz arkadaşlar belki de benden daha iyi bi öneride bulunabilir.
dayanağınız nedir ? neye göre tavsiye edilmiyor ? kaymak gibi monitör alınabilir.
Görüntünün piksel piksel olduğunu da dile getirmişler.Bu gönderiyi gördükten sonra forumda bu monitör için açılmış diğer konulara baktım. Okuduklarımdan pek tavsiye edildimediğini gördüğüm için öyle yazdım.
va panelde bazı oyunalrda ekran bulanık olmuyor muydu aryonda falan öyle oluyo mesela cyberpunk gibi oyunlarda bulanık gözüküyor ama va ile mi ilgili bilmiyorum
Ghosting sorunundan bahsediyorsunuz sanırım.va panelde bazı oyunalrda ekran bulanık olmuyor muydu aryonda falan öyle oluyo mesela cyberpunk gibi oyunlarda bulanık gözüküyor ama va ile mi ilgili bilmiyorum
anladım bi abim aryondda bulanıklık yaşıyormuşda bende panelden sanmıştım teşekkürler bilgi içinGhosting sorunundan bahsediyorsunuz sanırım.
VA panel ile alakası yok dostum.
27’ince önermem ben 27 inç aldım şahsen büyük geliyor yakınından oynadığım için.