ASUS VG279Q alınır mı?

songokutr

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,319
Bu monitör nasıldır alınır mı? 2018 çıkışlıymış 2021 de alınır mı?

monitör iyi de de daha iyileri seçilebilir büyük monitör takıntınız yoksa asus vg249q1r de bakabilirsiniz, bütçe belirtirseniz arkadaşlar belki de benden daha iyi bi öneride bulunabilir.
27 inch 1080p olan monitör ise pek tavsiye edilmiyor.
dayanağınız nedir ? neye göre tavsiye edilmiyor ? kaymak gibi monitör alınabilir.

monitör iyi de de daha iyileri seçilebilir büyük monitör takıntınız yoksa asus vg249q1r de bakabilirsiniz, bütçe belirtirseniz arkadaşlar belki de benden daha iyi bi öneride bulunabilir.

dayanağınız nedir ? neye göre tavsiye edilmiyor ? kaymak gibi monitör alınabilir.
Bu gönderiyi gördükten sonra forumda bu monitör için açılmış diğer konulara baktım. Okuduklarımdan pek tavsiye edildimediğini gördüğüm için öyle yazdım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu gönderiyi gördükten sonra forumda bu monitör için açılmış diğer konulara baktım. Okuduklarımdan pek tavsiye edildimediğini gördüğüm için öyle yazdım.
Görüntünün piksel piksel olduğunu da dile getirmişler.

1080p için 27 inç biraz büyük gelebiliyor. 24 inç 1080p için kalite/büyüklük sınırı olabilir

va panelde bazı oyunalrda ekran bulanık olmuyor muydu aryonda falan öyle oluyo mesela cyberpunk gibi oyunlarda bulanık gözüküyor ama va ile mi ilgili bilmiyorum
Ghosting sorunundan bahsediyorsunuz sanırım.
VA panel ile alakası yok dostum.

27’ince önermem ben 27 inç aldım şahsen büyük geliyor yakınından oynadığım için.

27’ince önermem ben 27 inç aldım şahsen büyük geliyor yakınından oynadığım için.

Ben yakından bakarak oynamayı nedense sevmiyorum. 24 inç 19 inç monitör var hepsini aynı uzaklıktan kullanıyorum. en az 50 cm mesafe var aramda. Bu sebeple 27 inç alacagım uzaktan bakmayı sevdigim için

monitör alacaklara tavsiyem 23.4 inç alın alabiliyorsanız 144 hz alın. 27 inç 65-75 hz yerine daha iyi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bence en mantıklısını yapmışsın. Hatta paran varsa üstüne biraz daha koyup 2 ekranlı yapabilirsin daha işlevli oluyor 1 geniş ekran yerine 2 küçük bir jean.

Geri