ne ile bağladın monitörü?Pc 120 görüyor başka cihazlarımda da denedim bir türlü 180hz nasıl yapılır bulamadım.Yardımcı olabilecek var mı?
Hdmine ile bağladın monitörü?
dp ile bağlayın
180hz displayport ile verir
Dp kablosu alınca denerim teşekkürlerdp ile bağlayın
Ekran kartı olarak ne kullanıyorsunuz? Bazı monitörler dp olmadanda 180 verebiliyor geçen yıl kuzenime msi monitör aldım içinden dp kablo çıkmadı hdmi ile bağladık 180i direkt verdi. Her monitör dp istemeyebiliyor.Pc 120 görüyor başka cihazlarımda da denedim bir türlü 180hz nasıl yapılır bulamadım.Yardımcı olabilecek var mı?
Ekran kartı yok dahili lenovo thinkpadEkran kartı olarak ne kullanıyorsunuz? Bazı monitörler dp olmadanda 180 verebiliyor geçen yıl kuzenime msi monitör aldım içinden dp kablo çıkmadı hdmi ile bağladık 180i direkt verdi. Her monitör dp istemeyebiliyor.
Tam model söyler misin? Birde başka cihazda da denedim demiştin denediğin diğer cihazında bilgisini ver. Harici ekran kartı olmadan 180 hz alabileceğini sanmıyorum.Ekran kartı yok dahili lenovo thinkpad
Lenovo thinkpad e14 gen 1Tam model söyler misin? Birde başka cihazda da denedim demiştin denediğin diğer cihazında bilgisini ver. Harici ekran kartı olmadan 180 hz alabileceğini sanmıyorum.
Ben dp kabloda taksan max 144 alabileceğini düşünüyorum cihazda harici ekran kartı yok iris var yetersiz. Normal ekran kartlı bir sistem bağlayıp kontrol ederseniz 180 verecektir.Lenovo thinkpad e14 gen 1
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
https://www.epey.com/laptop/lenovo-e14-20ra003wtx.html bu olması lazım
monitörle değil kablo ile alakalıEkran kartı olarak ne kullanıyorsunuz? Bazı monitörler dp olmadanda 180 verebiliyor geçen yıl kuzenime msi monitör aldım içinden dp kablo çıkmadı hdmi ile bağladık 180i direkt verdi. Her monitör dp istemeyebiliyor.