Neler Yeni

Asus VG279QM 280Hz Problemi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
süleyman
Arkadaşlar 280 hz monitörüm var.Başlıkta modelini belirttim fakat ben bu monitörü 280hz ye çekemiyorum.240ta takılı kalıyor.280hz ye alınca osd vs diyor.Bilen varmıdır?

Captain Pricee

80+ Bronze
Arkadaşlar 280 hz monitörüm var.Başlıkta modelini belirttim fakat ben bu monitörü 280hz ye çekemiyorum.240ta takılı kalıyor.280hz ye alınca osd vs diyor.Bilen varmıdır?
Hız Aşırtmayla birlikte 280Hz oluyor diye biliyorum Hız Aşırtma yaptın mı

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Overdrive Menüsünde 280hz hız aşırta bilirsin. Ama aradaki tatlı dengeyi yakalaman lazım yoksa kaplamalar yırtılmalar ve gölgelenme gibi olaylar baş gösterir. 2Ay kadar kullandım oyunlarda güzel bir ürün ama sıra kişisel zevklere gelince bulutlanmalar renk cırlamaları filan beni benden aldı yumruklamadan sattım kurtuldum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
süleyman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Çikohan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,318
İsim
dd
bende de 25inç olan modeli var panelden hız aşırtmayı açınca 280hz yapabiliyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
süleyman
Overdrive Menüsünde 280hz hız aşırta bilirsin. Ama aradaki tatlı dengeyi yakalaman lazım yoksa kaplamalar yırtılmalar ve gölgelenme gibi olaylar baş gösterir. 2Ay kadar kullandım oyunlarda güzel bir ürün ama sıra kişisel zevklere gelince bulutlanmalar renk cırlamaları filan beni benden aldı yumruklamadan sattım kurtuldum.
Dostum monitörden yapınca hata veriyor ama.280 olmuyor Bİ TÜRLÜ.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bende de 25inç olan modeli var panelden hız aşırtmayı açınca 280hz yapabiliyorum
Monitörden yapıyorum ama olmuyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
süleyman
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
süleyman
Dostum youtube bakarak yapabilirsin. 2. monitör oc sekmesini ac overdrive %60 getir 280hz yap bak oyna kaplamalarda sorun varmı varsa %80 sec böle böle deneyerek bulcuaksın.
Bi zararı varmıdır?

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
süleyman
Doğru yapıldığında yoktur overdrive artırırken panale voltaj verdiğini unutma ona göre davran gerisi sende hadi aslan parçası bakalım yakmadan :)
Overdrive kapalı gözüküyor? :)

Doğru yapıldığında yoktur overdrive artırırken panale voltaj verdiğini unutma ona göre davran gerisi sende hadi aslan parçası bakalım yakmadan :)
80 lere kadar çıkarttım fakat olmadı? Dc n varsa yardımcı olurmusun?

Hallettim sağolun.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,971
Üyeler
168,067
Son üye
Caner7.
Top Bottom