ASUS VG32VQ 2K 144HZ

i

ikisi arasında her türlü samsung tek atar, efsane bir renk kalitesi ve akıcılığa sahip https://www.hepsiburada.com/samsung...=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=epey.c.k.pc efsane bir monitör. Lakin 3500'ü geçiyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu monitör ile Samsung'u karşılaştırmak bile hata ben bütçenizi aşıyor diye atmadım ama eğer öyle bir sorunum yok 300-400 TL daha veririm derseniz her türlü tek atar Samsung. https://www.hepsiburada.com/samsung...=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=epey.c.k.pc bunu alın geçin.

çok teşekkür ederim kerem kardeşim ürünü aldığım zaman ilk haber edeceğim kişisin :)

Ben yine söylüyorum 32 inç biraz fazla büyük samsungun 27 inç olanı daha çok işinize yarar oyunu da çok güzel oynatır filmi de çok güzel izletir, 32 inç fazla büyük ama tercih size kalmış.

burada görüldüğü gibi Samsung daha iyi özellikle renk derinliği konusunda Asus'a fark atmış durumda. Samsung ürünlerinin çoğu böyle her türlü alette efsaneler fakat fiyatları diğerlerine göre tuzlu.
ya bende değişik bir şey var bende şuan hali hazırda vg278qr asus monitör var ama curved büyük monitöre kafayı taktım :)

Merhaba Arkdaşlar asus vg32vq monitör alıcam tavsiyesi olan veya ürün hakkında bilgisi olan varsa bana yardımcı olabilir mi şimdiden çok tşk ederim. Ürün alınca geniş incelemesini bu sayfa yapacağım şimdiden yapacağınız yorumlar için teşekürler..
Gayet kaliteli bir ürün... Tavsiye ederim. Özellikle oyunlardaki performansı çok iyi HDR desteği olması güzel 31.5 inç ve 2K çözünürlüğe sahip Tuf serileri kasa yapıları olsun Her anlamda gerçekten başarılı bir monitör doğru tercih yapmışsın.

Şuan vg278qr kullanıyorum fakat curved ve büyük bir monitore geçeyim dedim

Aynı monitörü kullanıyoruz bende de vg278qr var asus a alıştıysan değiştirmeni önermem yan yana görsen ne demek istediğimi anlarsın. asus daha önde hdr vs. bütçe zorlamıyorsa bence asus a bak ki oyunda oynayacağım diyorsun

Yakından inceleme fırsatım olmuştu tasarımı çok iyi kavis oranı ideal parlaklık ve renk değerleri çok iyi HDR 10 desteği var oyun oynadım demo PC de çok keyif verdi ilerde 32 inch çıkarsam bu ürünü alırım

Aynen hocalarım çok teşekür ederim bende öyle yapıcam büyük ihtimal vg32vqr alıcam ürün inceleme yapıp buraya atarım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,746
Üyeler
189,714
Son üye
murothebaba2461
Geri