mehmettici
80+ Silver
kanka cahilsin ince diye laptop aliyosun allahini seversen alma etmeaçmasın tamam sorun yok hadi sana cevap yok
kanka cahilsin ince diye laptop aliyosun allahini seversen alma etmeaçmasın tamam sorun yok hadi sana cevap yok
bende şuan hiç bi sorun yok allaha şükür bn gayet memnunum performansından şarjından ekranından vs belki metal kasa olsaymış daha iyiymiş ancak o da parasına göre imkansızdı zatenrami yükselmiyor sanırım. 16 gb ram şart. onun dışında huaweinin yanında ASUS vivobooklar daha iyi gibi geldi. Unity kullanacağım için en azından 1650 olması açısından seçmiştim. Sen de ne gibi sorunlar mevcut? Başka önerebileceğin var mı ?
hocam bu arada eğer 3d modelleme yapacaksanız hafif klasmanında ki pcler sizi üzecektir yani çalışır illada termal performansları yetmeyeceği için işlemci ghz düşürüp performansdan yiyebilir. arkadaş bunu anlatmaya çalışıyor haklı şekilderami yükselmiyor sanırım. 16 gb ram şart. onun dışında huaweinin yanında ASUS vivobooklar daha iyi gibi geldi. Unity kullanacağım için en azından 1650 olması açısından seçmiştim. Sen de ne gibi sorunlar mevcut? Başka önerebileceğin var mı ?
kardeşim anlamıyor musun? hafif istiyorum her gün bu cihazı ben taşıyacağım. yapacağım iş öyle aman aman bir iş değil yazılım geliştirme sadece. gündelik dizi film izliyorum başka bi amacım yok.kanka cahilsin ince diye laptop aliyosun allahini seversen alma etme
o cihaz 1.500 gram 3060 lar 2.300 gram 800 gramdan ne olacak allahini seversenkardeşim anlamıyor musun? hafif istiyorum her gün bu cihazı ben taşıyacağım. yapacağım iş öyle aman aman bir iş değil yazılım geliştirme sadece. gündelik dizi film izliyorum başka bi amacım yok.
modelle yapmayacağım ya hazır bir asset üzerinden geliştirdiğimiz aracın similasyonunu çalıştıracağım gazebo kullanıyordum ekran kartsız sistemin ( r5 5500u vardı sadece ) çok rahat idare ediyordu. ileride ne olur bilmiyorum şuan bütçem bubende şuan hiç bi sorun yok allaha şükür bn gayet memnunum performansından şarjından ekranından vs belki metal kasa olsaymış daha iyiymiş ancak o da parasına göre imkansızdı zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam bu arada eğer 3d modelleme yapacaksanız hafif klasmanında ki pcler sizi üzecektir yani çalışır illada termal performansları yetmeyeceği için işlemci ghz düşürüp performansdan yiyebilir. arkadaş bunu anlatmaya çalışıyor haklı şekilde
slim kasa güçlü performans isterseniz lenovo ideapad pro serisi var metal kasa vs ama o fiyat bandına bulunur mu bilmiyorum
1kg diyorsun ağır kardeşim ağır. kullandım biliyorum gerek yok o kadar güçlüsüne taşınabilirlik daha ön planda benim içino cihaz 1.500 gram 3060 lar 2.300 gram 800 gramdan ne olacak allahini seversen
kanka 1 aya olucak 1650mmodelle yapmayacağım ya hazır bir asset üzerinden geliştirdiğimiz aracın similasyonunu çalıştıracağım gazebo kullanıyordum ekran kartsız sistemin ( r5 5500u vardı sadece ) çok rahat idare ediyordu. ileride ne olur bilmiyorum şuan bütçem bu
1kg diyorsun ağır kardeşim ağır. kullandım biliyorum gerek yok o kadar güçlüsüne taşınabilirlik daha ön planda benim için
sen o fiyata ne alırsın atar mısın bakayım?kanka 1 aya olucak 1650m
lutfen beni dinle ve 3060 bi laptop al
sen o fiyata ne alırsın atar mısın bakayım?
önerini link ile atabilir misin lütfen rica etsembende şuan hiç bi sorun yok allaha şükür bn gayet memnunum performansından şarjından ekranından vs belki metal kasa olsaymış daha iyiymiş ancak o da parasına göre imkansızdı zaten
hocam bu arada eğer 3d modelleme yapacaksanız hafif klasmanında ki pcler sizi üzecektir yani çalışır illada termal performansları yetmeyeceği için işlemci ghz düşürüp performansdan yiyebilir. arkadaş bunu anlatmaya çalışıyor haklı şekilde
slim kasa güçlü performans isterseniz lenovo ideapad pro serisi var metal kasa vs ama o fiyat bandına bulunur mu bilmiyorum
AlınmazArkadaşlar öncelikle merhaba;
Yazılım ve gündelik kullanım için MacBook tarzında ama pahalı olmayan laptop bakıyorum. Unity ile simülasyon kullanacağım ve ROS2 diye bir program için yazılım geliştirmesi yapacağım. Sizce nasıl? Gideri var mıdır? Yardımlarınız için teşekkür ederim. Fiyat limitim 25.000 TL civarı. ASUS VivoBook Pro 15 OLED K6500ZH-MA106W i5-12500H 16GB 512GB SSD 4GB GTX1650 Max Q 15.6 2.8K 120Hz Windows 11 - ebrarbilgisayar.com
ekran kartı arasında %100 lük bir fark yok %40lık o da taşınabilirliğe gidiyor. onun dışında benimkinin işlemcisi daha iyi ekranı oled hafif tam istediklerimi karşılıyor bu kadar niye karşısın anlamadım. Dediğim gibi fazla ekran kartıyla işim yok işlemciyle işim var otonom araç geliştirmesi yapıyorumHP Victus 15 Fa0010nt I5 12450h 16gb Ram 512gb Ssd 3050 15.6 Inç Fhd 144hz Freedos Mavi 80d32ea Fiyatı, Yorumları - Trendyol
HP Victus 15 Fa0010nt I5 12450h 16gb Ram 512gb Ssd 3050 15.6 Inç Fhd 144hz Freedos Mavi 80d32ea yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
önerin nedir linki ile atar mısın rica etsemAlınmaz
hocam ugraşmiyorum sizle en kotu laptopbu alin ince diyeekran kartı arasında %100 lük bir fark yok %40lık o da taşınabilirliğe gidiyor. onun dışında benimkinin işlemcisi daha iyi ekranı oled hafif tam istediklerimi karşılıyor bu kadar niye karşısın anlamadım. Dediğim gibi fazla ekran kartıyla işim yok işlemciyle işim var otonom araç geliştirmesi yapıyorum
önerin nedir linki ile atar mısın rica etsem
ince diye değil taşınabilirlik istiyorum ofis laptopu yani boşa üretmiyorlar bu adamlar böyle.hocam ugraşmiyorum sizle en kotu laptopbu alin ince diye